Ніжний окунь у соусі

ДРУГІ СТРАВИ
667 Ніжний окунь у соусі
Фото - Ніжний окунь у соусі
інгредієнти:
  • Окунь морський 2 шт.
  • Оцет (яблучний)
  • Сік лимона 0.5 шт.
  • Приправа (суміш перців, Вегета)
  • Цукор
  • Сметана 3 ст.л.
  • Кетчуп 1 ст.л.
  • Сир твердий
  • Часник 1 зуб.
  • Олія рослинна

Філе окуня помити, скропити яблучним оцтом. Посипати сумішшю перців і добре полити лимонним соком (цедру натерти на дрібній тертці). Залишити хвилин на 20. Потім посипати вегетою і дрібкою цукру. Злегка втерти у м'якоть.

Розігріти трохи олії і обсмажити рибу з одного боку. Перевернути.

Приготувати соус: сметану (йогурт) змішати із кетчупом, тертою цедрою лимона і розвести невеликою кількістю кип'яченої води до утворення соусу.

Частину налити у сковороду, де смажиться риба, а в іншу всипати тертий сир, дуже подрібнений зубчик часнику і добре розмішати. Викласти на рибу.

Накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати, доки сирна маса повністю не розплавиться і соус майже не випарується.

 

Мультиварка Philips - рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.

Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами.

http://recepti.biz.uaРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов

recepti.biz.ua сайт элеатронной кулинарной книги

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter