Ніжний окунь у соусі
- Окунь морський 2 шт.
- Оцет (яблучний)
- Сік лимона 0.5 шт.
- Приправа (суміш перців, Вегета)
- Цукор
- Сметана 3 ст.л.
- Кетчуп 1 ст.л.
- Сир твердий
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна
Філе окуня помити, скропити яблучним оцтом. Посипати сумішшю перців і добре полити лимонним соком (цедру натерти на дрібній тертці). Залишити хвилин на 20. Потім посипати вегетою і дрібкою цукру. Злегка втерти у м'якоть.
Розігріти трохи олії і обсмажити рибу з одного боку. Перевернути.
Приготувати соус: сметану (йогурт) змішати із кетчупом, тертою цедрою лимона і розвести невеликою кількістю кип'яченої води до утворення соусу.
Частину налити у сковороду, де смажиться риба, а в іншу всипати тертий сир, дуже подрібнений зубчик часнику і добре розмішати. Викласти на рибу.
Накрити кришкою і на середньому вогні тушкувати, доки сирна маса повністю не розплавиться і соус майже не випарується.
Мультиварка Philips - рождественская выпечка рецепты. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты пирогов и пирожков с фото - слоеный пирог с фруктами.
http://recepti.biz.uaРецепты варенья. Производство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
recepti.biz.ua сайт элеатронной кулинарной книги
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter