Форель по-мексиканськи
- Форель (райдужна) 4 шт.
- Цибуля шалот 4 шт.
- Перець солодкий (жовтий, червоний, зелений) 2.5 шт.
- Перець чилі (червоний) 1 шт.
- Сіль
- Коріандр (мелений або свіжий)
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Оцет (винний бальзамічний) 1 ст.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Перець білий
Форель почистити, промити, обсушити паперовими рушниками. Посолити і поперчити, посипати меленим коріандром, укласти у черевце свіжий коріандр або петрушку.
Паприку різних кольорів і цибулю шалот нарізати кубиками, а у чилі видалити зерна і нарізати кружечками. Все змішати.
Для заправки: змішати 1 ст. л. лимонного соку, 1 ст. л. винного білого оцту, 2 ч. л. цукру.
Розігріти духовку до 180°C.
Викласти мексиканську сорочку із перцю і цибулі на форель, полити соусом.
Випікати під фольгою близько 30 хвилин.
Салати з крабамисалати з крабами
Кулинарные сайты с рецептами и фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салат нежность с Курицей. Готовим салаты с Курицей.
Рецепты салатов с креветками с фотографиямиКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter