Паста із сьомгою
- Сьомга малосольна 200 г
- Помідор черрі 50 г
- Мандарина 60 г
- Паста (спіральки або спагеті) 200 г
- Зелень (петрушка, кріп) 50 г
- Цибуля (ріпчаста або червона) 70 г
- Маслини (без кісточок) 100 г
- Сир твердий 80 г
- Сіль, перець
- Базилік
Поставити на вогонь воду, коли закипить, посолити і занурити у каструлю пасту, варити на 2 хвилини менше, ніж вказано на упаковці, перекинути пасту на дуршлак, не промивати. Доки вариться паста, на вогонь поставити сотейник із оливковою олією, додати 1 зубчик часнику, коли олія прогріється, часник вийняти. Додати у сотейник нашатковану цибулю і посічену зелень, готувати 2-3 хв, потім додати порізані на половинки помідори, трохи посолити і поперчити. Готувати на слабкому вогні 2-3 хвилини. Головне, щоб помідори не полопалися.
Нарізати на квадратики сьомгу.
Вийняти із сотейника суміш цибулі, зелені і черрі, перекласти на тарілку. Покласти у сотейник часточки мандарин і шматочки сьомги. Смажити на середньому вогні рибку по 10 секунд кожну сторону, потім перекласти на тарілку.
Покласти у термостійку тарілку пасту, посипати тертим сиром.
Зверху покласти шматочки сьомги і суміш черрі-цибуля-зелень, посипати базиліком, зверху знову тертий сир. Поставити у мікрохвильовку на 2-3 хвилини або у розігріту духовку на короткий час. Коли сир розплавиться, вийняти страву, розкласти по тарілках, прикрасити зеленню, маслинами.
Рецепт крабового салата: салати з крабами. Крабовый Салат. Рецепты.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты пошагово с фото. Лазанья из мацы.
Рецепты с мидиями с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter