Лосось у вершково-ікорному соусі
- Лосось (свіжий) 600 г
- Креветки (коктейльні) 250 г
- Вершки (35%) 400 г
- Вино біле сухе 200 г
- Ікра червона 120 г
- Сіль
Філе лосося розділити на стейки. Креветки очищені залити гарячою водою і відразу ж воду злити. Нашпигувати стейки креветками.
Отвори для креветок зробити ножем для вирізки фруктів. По лезу ножа креветки повністю занурюються у стейк.
Кожен стейк загорнути у фольгу і на 15 хвилин поставити у вже гарячу духовку.
Соус. Вино кип'ятити на повільному вогні 10 хвилин, щоб із нього зникли всі неприємні присмаки. Потім додати до вина вершки і помішувати, щоб не пригоріли 15 хвилин. Туди ж викласти ікру, посолити і довести до кипіння. Коли соус готовий, додати маленьку шкірочку від лайма, на 5 хвилин, для приємного смаку.
На запечених шматочках видно білий наліт - це білок виділений із риби. Його можна прибрати або ж залишити.
Подавати стейки можна виклавши на листя салату.
На гарнір приготувати пюре на овочевому бульйоні.
Лаймом прикрасити страву.
Купить овощные консервы: консервация овощей. Купить консервы.
Салат коктейль рецепты с фотоНабор продуктов с вкусными рецептами от шеф поваров. Доставка на дом
http://recepti.biz.uaсмачна вечеря рецепти
Кухонные Принадлежности - рецепты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Кулинарные рецепты от Tramontina - праздничные рецепты новогодние рецепты.
Рецепты Для Мультиварки - слоеный пирог с фруктами. Рецепты пирогов и пирожков с фото.
Приготовление плова видео онлайнКоктейли и домашнее приготовление вин
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты едим дома с юлией высоцкой.
recepti.biz.uaСтихи американских поэтов, биографии. Американский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter