Морський окунь, запечений зі скоринкою
- Риба (морський окунь) 1 шт.
- Сіль
- Приправа (для риби)
- Петрушка 1 пуч.
- Сметана 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Сир твердий 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Морква
- Перець чорний
Рибу очистити, випатрати. Натерти зовні і зсередини сіллю, перцем, обсипати спеціями для риби. Зробити надрізи з обох сторін. Цибулю нарізати півкільцями і укласти у надрізи.
Загорнути рибу у фольгу і помістити у розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Приготувати "скоринку" для рибки: змішати 2 ст. ложки тертого сиру, 2 ст. ложки сметани і 2 ст. ложки майонезу.
Розкрити фольгу і змастити рибку сумішшю. Знову помістити у духовку у відкритому вигляді до появи рум'яної скоринки.
Салат из брокколи с шампиньонами. Салат из капусты брокколи с апельсином.
Нтв-Мир рецепты передачи с юлией высоцкой едим дома. Едим дома с юлией высоцкой рецепты передачи.
Салаты из яблок рецепты с фотоШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Украинская кухня презентация на английскомИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter