Язик у грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
864 Язик у грибному соусі
Фото - Язик у грибному соусі
інгредієнти:
  • Язик 0.5 шт.
  • Печериці 250 г
  • Вершки 0.5 скл.
  • Молоко 0.5 скл.
  • Бульйон грибний (сухий) 1 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
  • Часник
  • Майонез

Цибулю дрібно порізати і спасерувати до золотистого кольору, гриби порізати і додати до цибулі, смажити ще 2-3 хв. Влити вершки і молоко, додати грибний бульйон, майонез і часник і прокип'ятити ще 2 хв. Язик нарізати великими пластинками і покласти у киплячий соус. Тушкувати разом 5 хв. На тарілку із листям салату викласти язик і полити соусом.

Рецепт приготовления блюда селедка под шубой. Рецепт приготовление селедку под шубой.

Деревянные развивающие игрушки: рецепты пудингов для детей.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter