Язик у грибному соусі
884
інгредієнти:
- Язик 0.5 шт.
- Печериці 250 г
- Вершки 0.5 скл.
- Молоко 0.5 скл.
- Бульйон грибний (сухий) 1 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 0.5 шт.
- Часник
- Майонез
Цибулю дрібно порізати і спасерувати до золотистого кольору, гриби порізати і додати до цибулі, смажити ще 2-3 хв. Влити вершки і молоко, додати грибний бульйон, майонез і часник і прокип'ятити ще 2 хв. Язик нарізати великими пластинками і покласти у киплячий соус. Тушкувати разом 5 хв. На тарілку із листям салату викласти язик і полити соусом.
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой. Рецепт приготовление селедку под шубой.
Деревянные развивающие игрушки: рецепты пудингов для детей.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі