Запечений есколар
969
інгредієнти:
- Есколар (масляна риба, філе) 4 шт.
- Майонез
- Спеції (сіль, суміш перців, імбир)
- Сир твердий
- Сир адигейський
Промити стейки есколара, посипати сіллю, перцем та імбирем, викласти на фольгу і змастити верх майонезом.
Нагріти духовку до 200-220 градусів і поставити рибу.
Хвилин через 20 вийняти і посипати зверху сумішшю сирів (натерти на крупній тертці).
Поставити у духовку ще хвилин на 15-20.
Як тільки сир розплавиться, перемістити вгору і зменшити жар.
Як почне припікати, вимкнути і залишити ще на хвилин 15-30.
Готовим со вкусом - салати та закуски.
Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты праздничных блюд с фотографиями.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі