Запечений есколар

ДРУГІ СТРАВИ
969 Запечений есколар
Фото - Запечений есколар
інгредієнти:
  • Есколар (масляна риба, філе) 4 шт.
  • Майонез
  • Спеції (сіль, суміш перців, імбир)
  • Сир твердий
  • Сир адигейський

Запечений есколар (масляна риба) інгредієнти Промити стейки есколара, посипати сіллю, перцем та імбирем, викласти на фольгу і змастити верх майонезом.

Нагріти духовку до 200-220 градусів і поставити рибу.

Хвилин через 20 вийняти і посипати зверху сумішшю сирів (натерти на крупній тертці).

Поставити у духовку ще хвилин на 15-20.

Як тільки сир розплавиться, перемістити вгору і зменшити жар.

Запечений есколар (масляна риба) Як почне припікати, вимкнути і залишити ще на хвилин 15-30.


Готовим со вкусом - салати та закуски.

Рецепты для мультиварки, вкусно - рецепты праздничных блюд с фотографиями.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовик. Как приготовить вкусный шашлык.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter