Рибні рулети у пікантному соусі із яблучними часточками
- Риба (біла (тріска, червоний окунь), філе) 750 г
- Вершки (сметана) 2 ст.л.
- Петрушка (зелень) 4 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Бульйон (овочевий або вода) 500 мл
- Карі (порошок) 1 ст.л.
- Сік лимонний
- Яблукo (солодке) 3 шт.
- Сухарі панірувальні 1 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Перець чорний
Рибні філе розрізати уздовж на скибочки.
Філе скропити лимонним соком, дати постояти кілька хвилин, потім приправити сіллю і перцем, змастити вершками і посипати зеленню петрушки.
Скачати шматочки філе у рулетики й скріпити дерев'яними паличками.
Цибулю очистити, дрібно нарізати і обсмажити у вершковому маслі до прозорості. Додати борошно і карі, помішуючи, долити овочевий бульйон. Закип'ятити соус і приправити сіллю і цукром. Рибні рулетики залишити у соусі на слабкому вогні на 15 хвилин.
Яблука очистити, нарізати кружечками і видалити серцевину.
Кружечки яблук обваляти у панірувальних сухарях, обсмажити у вершковому маслі до м'якості.
Покласти рибні рулетики на тарілку і залити соусом. Подавати із рисом і часточками яблук.
http://recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
Рецепт суп гуляшКулинарные рецепты. Готовь вкусно и полезно
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти торти з фото. Мультиварка Philips.
Салат оливье рецепт языкКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Новые рецепты тортов с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter