Форель у фользі
- Форель 8 шт.
- Лимон 1 шт.
- Лайм 1 шт.
- Помідор 4 шт.
- Цибуля зелена
- Петрушкa
- Базилік
- Естрагон
- Часник 2 зуб.
- Олія рослинна
Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, розрізати на чотири або 8 частин і вийняти насіння. Посипати сушеним базиліком (або змішати із подрібненими листям, якщо базилік свіжий). Злегка посолити.
Очищену і промиту молоду цибулю (білу частину) нарізати тонкими кільцями.
Порубати петрушку.
Подрібнити часник. Все змішати, додавши естрагон. Злегка присолити суміш.
Лайм розрізати на чотири частини, потім кожну порізати тонкими пластинками.
Підготувати форель. Обережно зробити розріз на черевці (знизу вгору). Не пошкодивши жовчний міхур, вийняти нутрощі. Форель ретельно промити під струменем холодної води.
Збризнути форель у середині лимоном. Також необхідно злегка зсередини присипати форель приправою для риби.
Підготувати 8 досить великих шматки алюмінієвої фольги, щоб загорнути у них форель.
Нагріти духовку до 200 градусів. Змастити фольгу олією. У черевце кожної рибки закласти шматочки помідорів, зелень з цибулею і часником, по кілька шматочків лайма.
З'єднати краї фольги зверху і загорнути кінці. Таким чином начинити кожну рибку і загорнути у фольгу. Покласти на лист і запікати у духовці близько 30 хвилин.
При подачі відкрити фольгу і подавати форель зі шматочком лимона. На гарнір краще подати відварену картоплю.
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.
Первые блюда: первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.
Рестораны Украинской кухни - украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter