Форель у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
659 Форель у фользі
Фото - Форель у фользі
інгредієнти:
  • Форель 8 шт.
  • Лимон 1 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Цибуля зелена
  • Петрушкa
  • Базилік
  • Естрагон
  • Часник 2 зуб.
  • Олія рослинна

Форель у фользі інгредієнти Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку, розрізати на чотири або 8 частин і вийняти насіння. Посипати сушеним базиліком (або змішати із подрібненими листям, якщо базилік свіжий). Злегка посолити.

Форель у фользі Очищену і промиту молоду цибулю (білу частину) нарізати тонкими кільцями.

Порубати петрушку.

Подрібнити часник. Все змішати, додавши естрагон. Злегка присолити суміш.

фото Форель у фользі Лайм розрізати на чотири частини, потім кожну порізати тонкими пластинками.

Форель у фользі Форель Підготувати форель. Обережно зробити розріз на черевці (знизу вгору). Не пошкодивши жовчний міхур, вийняти нутрощі. Форель ретельно промити під струменем холодної води.

Збризнути форель у середині лимоном. Також необхідно злегка зсередини присипати форель приправою для риби.

Форель у фользі Лимон Підготувати 8 досить великих шматки алюмінієвої фольги, щоб загорнути у них форель.

Нагріти духовку до 200 градусів. Змастити фольгу олією. У черевце кожної рибки закласти шматочки помідорів, зелень з цибулею і часником, по кілька шматочків лайма.

Форель у фользі Лайм З'єднати краї фольги зверху і загорнути кінці. Таким чином начинити кожну рибку і загорнути у фольгу. Покласти на лист і запікати у духовці близько 30 хвилин.

Форель у фользі Помідор При подачі відкрити фольгу і подавати форель зі шматочком лимона. На гарнір краще подати відварену картоплю. 

 

Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт. Ржаная закваска.

Первые блюда: первые блюда рецепт с фото. Блюда с рецептами.

Рестораны Украинской кухни - украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter