Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад

ДРУГІ СТРАВИ
759 Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад
Фото - Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад
інгредієнти:
  • Сьомга 2 кг
  • Капуста морська 1 бан.
  • Майонез 0.5 скл.
  • Приправа універсальна
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
  • Цукор

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад інгредієнти Охолоджену рибу сьомгу або форель обробити. Вийняти зябра. Один пласт філе риби піде на засолювання, другий на запікання, а голову, шкіру, плавці, кістки використати на японський суп.

фото Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Для засолювання рибу нарізати навскоси, щоб вийшли тонкі, але широкі шматочки.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Викласти посудину тонкою тканиною. Викласти розрізану рибу шарами, кожен шар посипаючи сумішшю із солі і цукру. На 1 кг риби потрібно 2 столових ложки солі і 1 столова ложка цукру без верху.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Рибу покласти під гніт. Під гніт підійде будь-яка банку із вмістом, що є в холодильнику, поставити її у поліетиленовому пакеті для гігієни. Прибрати засолену рибу у холодильник.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Рибу для запікання теж ретельно очистити від шкіри, кісток, відрізати черевце, пустити його у засолювання (таким чином воно смачніше). Нарізати на порційні шматки, обмазати соусом. Для соусу використати майонез, приправу для риби або соєвий соус, якщо немає приправи і мелений перець. Якщо приправа досить солона, розвести майонез соусом до тих пір, щоб було нормально по солі. Потім загорнути шматки у фольгу і поставити у розігріту духовку хвилин на 20-25.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Всі обрізки і шкіру риби скласти у каструлю з головою, плавниками і кістками, залити холодною водою (води багато не треба) і поставити варитися, після закипання посолити і варити хвилин 20. Потім бульйон процідити, кістки і голову перебрати, залишене м'ясо риби із голови і кісток покласти знову у бульйон. Туди ж покласти морську капусту. Ще раз довести до кипіння, суп готовий.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад Запечену рибу викласти, скропити соком лимона. Подавати рибу із соєвим соусом, японською гірчицею васабі і маринованим імбирним коренем.

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад

Російська кухня у японському стилі, або японська кухня на російський лад 

Кексы с грушей и шоколадомРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Поможем выйти замуж в Германию: салат с копченым мясом рецепт. Натуральное мясо для питомцев.

Кулинарные рецепты: рецепты на святую вечерю. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат с морепродуктами рецепт с фото 2014Кулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат из морепродуктов рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепты тортов: рецепт торту пяна вишня. Торт с вишней.

Наборы для украшения тортов - медовик торт. Нужен свадебный торт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter