Чахохбілі
607
інгредієнти:
- М´ясо (баранина, курка) 500 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (сіль, хмелі-сунелі, кінза, червоний гострий перець, лавровий лист)
- Помідор 2 шт.
- Вино (червоне) 2 ст.л.
- Оцет столовий (лимонний сік) 1 ст.л.
- Бульйон 0.5 скл.
Курку чи м'ясо порізати дрібними шматочками, цибулю нарізати соломкою, все разом обсмажити у невеликій кількості олії.
В окремій посудині змішати бульйон або воду із томатною пастою, спеціями, вином, лимонним соком і додати до м'яса.
Тушкувати усе разом близько 40 хв курку, баранину 1-1,5 години.
Можна подавати із вареним рисом або картоплею.
Рецепты салатов с колбасой. Салат гнездо глухаря рецепт.
Салат с тунцом мимоза здесь
Пирог со шпинатом рецепт. Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі