—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
ЗАКУСКИ
паштети
бутерброди
овочеві
грибні
рибні
м’ясні
Сьомга на мангалі
інгредієнти: Сьомга свіжа 1 шт. Зелень петрушки 6 пуч. Тархун 4 пуч. Зелень кропу 6 пуч. Лимон 2 шт. Приправи для риби СільПокласти на стіл газету в 3- 4 шари. Викласти половину всієї зелені. Зверху ...
636
Тар тар з тунця та лосося
інгредієнти: Тунець 40 г Лосось 40 г Масло лимонне 40 г Заливне з чорнила каракатиці 10 г Заливне вершкове 10 г Масло з чорнила каракатиці 10 г Хліб 15 г Соєвий соус 3 г Масло лимонне: масло збити, ...
765
Бастурма
інгредієнти: Свинина (пісна) 1 кг Спеції (чорний і червоний перець, куркума і коріандр) СільЗробити розсіл: на 1 літр води 4 ст. л. солі, так, щоб сире яйце спливало. Покласти м'ясо у цей розчин на 2 ...
973
Буженина "Наша традиція"
інгредієнти: М´ясо (свинина) 2 кг Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Часник 5 зуб. Сіль, перець Підготувати для м'яса "ліжечко". Фольгу викласти на деко так, щоб можна було загорнути м'ясо з усіх ...
722
Cвинина "Вершкова"
інгредієнти: Свинина 1 кг Вершки (20%) 120 мл Часник 6 зуб. Сіль 1 ч. л. Гірчиця 1. 5 ч. л. ПерецьУ вершки вичавити часник, покласти сіль і гірчицю, добре все перемішати. Дати постояти близько 30 ...
665
Ковбаски "Імператорські"
інгредієнти: М´ясо (куряче) 800 г Сало (свиняче свіже) 200 г Рис 0. 5 скл. Часник 3 зуб. Дим рідкий 1 ст. л. Спеції (мускат, карі, імбир, шафран, сіль, перець чорний мелений) Яйце куряче 1 шт. ...
762
Креветки темпура
інгредієнти: Сухарі панірувальні білі 3 ст. л. Сіль Мірін 1 ч. л. Оцет (рисовий) 1 ч. л. Соєвий соус 4 ст. л. Вода 0. 5 скл. Креветки (тигрові, хвости) 12 шт. Борошно (темпура) 2 ст. л. Кунжут 2 ст. ...
755
Кефаль, "підкопчена" у духовці
інгредієнти: Кефаль (свіжа) 1 кг Вода 1. 5 л Сіль 4 ст. л. Цукор 2 ст. л. Чай чорний (сухий) 3 ст. л. Цибуля ріпчаста (лушпиння) Перець чорний 1 ч. л. Дим рідкий 5 ст. л. Горілка 2 ст. л. Маринад: у ...
868
Креветкове масло
інгредієнти: Масло Креветки Варeні очищені креветки дрібно порізати. Змішати з маслом. ...
1057
Шашлик із сома
інгредієнти: Філе сома 400 г Сіль Перець чорний (мелений) Сік томатний (майонез) Сік лимонаРибу нарізати на порційні шматки. Посолити, поперчити, змастити майонезом або томатним соком. Покласти під ...
806
Кальмари в сухарях
інгредієнти: Кальмар (очищений) 5 шт. Соус соєвий 30 г Сухарі панірувальні Яйце куряче 3 шт. Олія рослиннаКальмари помити, розрізати у довжину на чотири частини і замаринувати соєвим соусом на 30 хв. ...
637
Креветки у пиві
інгредієнти: Креветки Олія оливкова 4 ст. л. Перець (суміш перців) Перець гіркий (стручковий) Пиво світле Кріп свіжий СільКреветки, якщо вони морожені, розморозити в холодній воді і добре промити. ...
789
Бутербродна паста з червоної риби
інгредієнти: Риба червона 1 шт. Часник Олія оливкова Сіль 1 ст. л. Соус соєвий Перець чорний (мелений)Рибу обробити, м'ясо дрібно нарізати, додати часник, олію, перець, спеції. Добре перемішати і ...
1027
Закуска із восьминога у часниковому соусі з білим вином
інгредієнти: Восьминіг 3 шт. Часник 3 зуб. Вино біле сухе 200 г Оцет (бальзамічний) Сіль Перець чорний (чилі, паприка) Цибуля ріпчаста 1 шт. Олія оливкова 3 ст. л. Помідор (в´ялений) 5 шт. ...
870
Перша
<
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
>
Остання
Переглядаємо 435 - 448 із 977