Бутербродна паста з червоної риби
970
інгредієнти:
- Риба червона 1 шт.
- Часник
- Олія оливкова
- Сіль 1 ст.л.
- Соус соєвий
- Перець чорний (мелений)
Рибу обробити, м'ясо дрібно нарізати, додати часник, олію, перець, спеції. Добре перемішати і поставити в холодильник. Настояти пару днів.
Можна скласти у банку, залити зверху олію і зберігати як солону рибу деякий час.
Рецепти до Великодня www.recepti.biz.ua
Готовим со вкусом: арахисовое масло рецепт с фото. Вкуснейшие рецепты тут.
Капуста выращивание - посуда для квашения капусты.
Салат с белыми грибамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Блюда японской французской и фирменной американской кухни фото recepti.biz.ua
Показати коментарі