Буженина "Наша традиція"

ЗАКУСКИ
682 Буженина "Наша традиція"
Фото - Буженина
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 2 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Сіль, перець

Буженина Підготувати для м'яса "ліжечко". Фольгу викласти на деко так, щоб можна було загорнути м'ясо з усіх боків, і щоб не було дірочок, в які може витекти сік.

Буженина Очищені цибулю та моркву, нарізати кільцями (не тонко), укласти на фольгу, злегка посолити.

фото Буженина Часник очистити, розрізати навпіл (або на 4 частини, якщо великі зубчики), і обваляти в суміші солі і перцю.

Буженина Нашпигувати м'ясо часником, роблячи глибокі надрізи вузьким і довгим ножем. М'ясо перед цим бажано обдати окропом. Це закриє пори, і запобіжить сильній втраті соку. Натерти м'ясо зверху сіллю і перцем.

Буженина Укласти на "подушку" з овочів.

Буженина Ретельно "укутати" м'ясо фольгою, намагаючись щоб зовсім не було дірочок.

Буженина Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 2 години.

Буженина Кожні 20 хвилин м'ясо діставати, розкривати і поливати соком, що утворився.

Буженина Подавати холодним.

recepti.biz.ua приготовление и консервация овощей и фруктов

Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

консервация грибов рецепты

Салаты из вареного сердцаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter