Буженина "Наша традиція"
- М´ясо (свинина) 2 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сіль, перець
Підготувати для м'яса "ліжечко". Фольгу викласти на деко так, щоб можна було загорнути м'ясо з усіх боків, і щоб не було дірочок, в які може витекти сік.
Очищені цибулю та моркву, нарізати кільцями (не тонко), укласти на фольгу, злегка посолити.
Часник очистити, розрізати навпіл (або на 4 частини, якщо великі зубчики), і обваляти в суміші солі і перцю.
Нашпигувати м'ясо часником, роблячи глибокі надрізи вузьким і довгим ножем. М'ясо перед цим бажано обдати окропом. Це закриє пори, і запобіжить сильній втраті соку. Натерти м'ясо зверху сіллю і перцем.
Укласти на "подушку" з овочів.
Ретельно "укутати" м'ясо фольгою, намагаючись щоб зовсім не було дірочок.
Поставити в розігріту до 220 градусів духовку на 2 години.
Кожні 20 хвилин м'ясо діставати, розкривати і поливати соком, що утворився.
Подавати холодним.
recepti.biz.ua приготовление и консервация овощей и фруктов
Рецепты Приготовления: салат белоцерковский рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Салаты из вареного сердцаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.