Cвинина "Вершкова"

ЗАКУСКИ
574 Cвинина "Вершкова"
Фото - Cвинина
інгредієнти:
  • Свинина 1 кг
  • Вершки (20%) 120 мл
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Гірчиця 1.5 ч.л.
  • Перець

Cвініна У вершки вичавити часник, покласти сіль і гірчицю, добре все перемішати. Дати постояти близько 30 хвилин.

Cвініна Потім процідити через марлю і добре віджати. Те, що залишилося в марлі, не викидати.

фото Cвініна

Cвініна У медичний шприц набрати вичавлену суміші. Ретельно обколоти м'ясо. Проколів потрібно зробити якомога більше. У кожен прокол вводити по 1~2 мл рідини. Чим більше вершків потрапить всередину, тим ніжніше м'ясо буде. 

 

Cвініна Зробити ліжечко для м'яса. Вогнетривку каструлю застелити фольгою. Залишену після проціджування вершків гущу трохи викласти на дно.

Cвініна Зверху покласти м'ясо і зверху також обмазати, посипати перцем.

Якщо залишилася суміш для шприца, полити нею м'ясо зверху.

Cвініна Добре запакувати, щоб не було отворів.

Поставити в духовку при 220 градусах приблизно на годину.

Перед тим як виймати м'ясо, його треба проколоти і подивитися, який йде сік (якщо рожевий, означає м'ясо ще не готове).

Cвініна Готове м'ясо відразу не виймати з фольги, а залишити - нехай трохи постоїть. Дістати безпосередньо перед нарізанням і вживанням. 

 

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности

Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.

Кексы кофейные на кефиреУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

recepti.biz.ua майонез домашний рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter