Cвинина "Вершкова"
- Свинина 1 кг
- Вершки (20%) 120 мл
- Часник 6 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Гірчиця 1.5 ч.л.
- Перець
У вершки вичавити часник, покласти сіль і гірчицю, добре все перемішати. Дати постояти близько 30 хвилин.
Потім процідити через марлю і добре віджати. Те, що залишилося в марлі, не викидати.
У медичний шприц набрати вичавлену суміші. Ретельно обколоти м'ясо. Проколів потрібно зробити якомога більше. У кожен прокол вводити по 1~2 мл рідини. Чим більше вершків потрапить всередину, тим ніжніше м'ясо буде.
Зробити ліжечко для м'яса. Вогнетривку каструлю застелити фольгою. Залишену після проціджування вершків гущу трохи викласти на дно.
Зверху покласти м'ясо і зверху також обмазати, посипати перцем.
Якщо залишилася суміш для шприца, полити нею м'ясо зверху.
Добре запакувати, щоб не було отворів.
Поставити в духовку при 220 градусах приблизно на годину.
Перед тим як виймати м'ясо, його треба проколоти і подивитися, який йде сік (якщо рожевий, означає м'ясо ще не готове).
Готове м'ясо відразу не виймати з фольги, а залишити - нехай трохи постоїть. Дістати безпосередньо перед нарізанням і вживанням.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. Производство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Заказ шашлыков из отборного мяса - шашлык из куриных сердец. Рецепты шашлыков.
Кексы кофейные на кефиреУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
recepti.biz.ua майонез домашний рецепт