Кефаль, "підкопчена" у духовці
- Кефаль (свіжа) 1 кг
- Вода 1.5 л
- Сіль 4 ст.л.
- Цукор 2 ст.л.
- Чай чорний (сухий) 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста (лушпиння)
- Перець чорний 1 ч.л.
- Дим рідкий 5 ст.л.
- Горілка 2 ст.л.
Маринад: у каструлю налити воду, додати сіль, цукор, чай чорний, лушпиння цибулі, перець.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин. Остудити.
Рибу почистити (від луски), відрізати голову, розрізати по хребту, вирізати хребет і видалити кишки. Зробити надрізи.
У холодний маринад додати рідкий дим і горілку, пустити рибку в плавання на годинку.
Розігріти духовку до 200 градусів.
Рибу виловити з маринаду, обсушити (паперовим рушником), змастити олією. Викласти на грати, під низ решітки підставити деко і - в духовку на 30-40 хвилин.
Салат коктейль рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт похудения в одной капсуле - салат сонечко рецепт. Рецепты Приготовления.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.
Рецепты салатов на любой вкус - салат из моря продуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт медовый с черносливом рецепт.
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.