Кефаль, "підкопчена" у духовці

ЗАКУСКИ
827 Кефаль, "підкопчена" у духовці
Фото - Кефаль,
інгредієнти:
  • Кефаль (свіжа) 1 кг
  • Вода 1.5 л
  • Сіль 4 ст.л.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Чай чорний (сухий) 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста (лушпиння)
  • Перець чорний 1 ч.л.
  • Дим рідкий 5 ст.л.
  • Горілка 2 ст.л.

Кефаль, Маринад: у каструлю налити воду, додати сіль, цукор, чай чорний, лушпиння цибулі, перець.

Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити 5 хвилин. Остудити.

Кефаль,

Рибу почистити (від луски), відрізати голову, розрізати по хребту, вирізати хребет і видалити кишки. Зробити надрізи.

фото Кефаль, У холодний маринад додати рідкий дим і горілку, пустити рибку в плавання на годинку.

Кефаль, Розігріти духовку до 200 градусів.

Рибу виловити з маринаду, обсушити (паперовим рушником), змастити олією. Викласти на грати, під низ решітки підставити деко і - в духовку на 30-40 хвилин.

Кефаль,

 

 

Салат коктейль рецепты с фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепт похудения в одной капсуле - салат сонечко рецепт. Рецепты Приготовления.

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кекс без масла и маргарина. Кексы в магазине Rozetka.

Рецепты салатов на любой вкус - салат из моря продуктов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - торт медовый с черносливом рецепт.

Готовим дома. Рецепты с фото: рецепти гарячих страв. Диета: рецепты для похудения.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter