Закуска із восьминога у часниковому соусі з білим вином

ЗАКУСКИ
785 Закуска із восьминога у часниковому соусі з білим вином
Фото - Закуска із восьминога у часниковому соусі з білим вином
інгредієнти:
  • Восьминіг 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Вино біле сухе 200 г
  • Оцет (бальзамічний)
  • Сіль
  • Перець чорний (чилі, паприка)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Помідор (в´ялений) 5 шт.

Закускаизосьминогавчесночномсоусесбелымвином інгредієнти Восьминогів розморозити.

Очистити, добре промити холодною водою.

Закускаизосьминогавчесночномсоусесбелымвином Скласти у каструлю, залити холодною водою і поставити варити.

Для м'якості додати пробку від вина і цибулину.

Варити майже 30 хвилин, періодично "тикаючи" у восьминогів ножем, щоб перевірити ступінь їх готовності.

Зняти каструлю з вогню і відставити для охолодження.

фото Закускаизосьминогавчесночномсоусесбелымвином Відвареного восьминога нарізати на великі шматочки.

Закускаизосьминогавчесночномсоусесбелымвином Восьминіг Розігріти сковороду з додаванням оливкової олії і покласти невеликі шматочки очищеного часнику і восьминога.

Пару хвилин обсмажувати, постійно помішуючи, потім додати вино, сіль, прянощі, шматочки в'ялених томатів і тушкувати близько 10 хвилин.

Зняти з вогню і додати бальзамічний оцет.

Закускаизосьминогавчесночномсоусесбелымвином Часник

 

 

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.

Оладьи тыквенные калорийностьоладьи тыквенные

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter