Закуска із восьминога у часниковому соусі з білим вином
- Восьминіг 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Вино біле сухе 200 г
- Оцет (бальзамічний)
- Сіль
- Перець чорний (чилі, паприка)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Помідор (в´ялений) 5 шт.
Восьминогів розморозити.
Очистити, добре промити холодною водою.
Скласти у каструлю, залити холодною водою і поставити варити.
Для м'якості додати пробку від вина і цибулину.
Варити майже 30 хвилин, періодично "тикаючи" у восьминогів ножем, щоб перевірити ступінь їх готовності.
Зняти каструлю з вогню і відставити для охолодження.
Відвареного восьминога нарізати на великі шматочки.
Розігріти сковороду з додаванням оливкової олії і покласти невеликі шматочки очищеного часнику і восьминога.
Пару хвилин обсмажувати, постійно помішуючи, потім додати вино, сіль, прянощі, шматочки в'ялених томатів і тушкувати близько 10 хвилин.
Зняти з вогню і додати бальзамічний оцет.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.
Оладьи тыквенные калорийностьоладьи тыквенные