Ковбаски "Імператорські"
- М´ясо (куряче) 800 г
- Сало (свиняче свіже) 200 г
- Рис 0.5 скл.
- Часник 3 зуб.
- Дим рідкий 1 ст.л.
- Спеції (мускат, карі, імбир, шафран, сіль, перець чорний мелений)
- Яйце куряче 1 шт.
Куряче м'ясо порізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, додати спеції. Розділити на дві частини (одна частина м'яса повинна залишитися порізаною, щоб ковбаскам надати шинковий вигляд).
Пропустити через м'ясорубку рис, відварений у підсоленій воді, часник, сало свиняче і одну частину курячого м'яса. До цього фаршу додати порізане куряче м'ясо, сире яйце і рідкий дим.
Добре перемішати.
Відрізати рукав для запікання довжиною приблизно 45-50 см, розрізати цей лист з обох сторін, щоб вийшло дві частини. На плівку викласти фарш так, щоб по краях залишалося вільне місце для затягування нитками, надати форму ковбаси і щільно скрутити.
Зав'язати краї міцними нитками і також перетягнути по центру.
Всю цю процедуру виконати з усім фаршем.
Викласти ковбаски на деко, проткнути їх у деяких місцях гострою зубочисткою, щоб при нагріванні плівка не лопнула і пар виходив назовні. Поставити деко в розігріту духовку, налити трохи води і запікати 1-1,5 години при температурі 180 градусів. У процесі запікання ковбаски повертати, щоб вони пропікалися з обох сторін і підливати іноді в деко води, щоб швидко не присмажувалися.
Готові ковбаски вийняти на тарілку і повністю остудити в холодильнику. Звільнити від плівки.
Такі ковбаски можна робити зі свинини і яловичини, з додаванням рису або перловки і желатину.
www.recepti.biz.uaСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Рецепты салатов на любой вкус - салат кучками. Сенсационный Термомикс ТМ5.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
ТутПредложения услуг по доставке пиццы в американском стиле
Кулинарные блюда для худеющих: приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Кулинарные рецепты.