Тар тар з тунця та лосося

ЗАКУСКИ
690 Тар тар з тунця та лосося
Фото - Тар тар з тунця та лосося
інгредієнти:
  • Тунець 40 г
  • Лосось 40 г
  • Масло лимонне 40 г
  • Заливне з чорнила каракатиці 10 г
  • Заливне вершкове 10 г
  • Масло з чорнила каракатиці 10 г
  • Хліб 15 г
  • Соєвий соус 3 г

Тар тар з тунця та лосося інгредієнти Масло лимонне: масло збити, сіль розчинити у лимонному соці. Ввести в масло разом з перцем. Заповнити маслом форми. Заморозити. Витягнути.

 

Тар тар з тунця та лосося Масло з чорнилом каракатиці: масло збити. Чорнила каракатиці, соєвий соус, часник, сік лимона, гілочки кропу подрібнити в однорідну масу. З'єднати з маслом. Наповнити форми. Заморозити. Витягнути.

 

фото Тар тар з тунця та лосося Заливне з чорнила каракатиці: желатин замочити в холодній воді. Ввести в теплу кип'ячену воду всі компоненти. Розлити на силіконовий килимок. Нарізати виїмкою.

 

Тар тар з тунця та лосося Тунець Заливне з вершкового соусу: цибулю порізати кільцями, припекти на розпеченій сковорідці, пригасити вином. Додати кип'ячену воду, перець, вершки. Процідити. Додати замочений заздалегідь желатин. Розлити на силіконовий килимок. Нарізати виїмкою.

 

Подача страви.

Лосось з тунцем, нарізка тар тар, заправити соєвим соусом, лимонним соком, васабі. Дати промаринуватися 10 хвилин. Хліб вирізати за формою, обсмажити на лимонному маслі, на слабкому вогні. Викласти шарами тунець, кріп, лосось за формою, зверху у вигляді шахової дошки викласти заливне. Хліб панірувати в чилі, викласти скибочки маринованого тунця. Присипати за трафаретом меленим чилі. Поставити фігурки з масла.


рецепти блюд на кожен день

Салаты из Рыбных консерв в томате здесь

Салат с Курицей и сыром косичкаРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Рецепт салата из морепродуктовКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты юлии высоцкойРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Штрудель-яблочный пирог. Кафе продажа Яблочного штруделя.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter