Бастурма
- Свинина (пісна) 1 кг
- Спеції (чорний і червоний перець, куркума і коріандр)
- Сіль
Зробити розсіл: на 1 літр води 4 ст. л. солі, так, щоб сире яйце спливало. Покласти м'ясо у цей розчин на 2 дні в холодильник.
Обваляти м'ясо в спеціях: чорний і червоний перець, куркума, коріандр.
Обмотати в марлю м'ясо і підвісити на карниз на кухні. Обов'язково провітрювати приміщення. Час в'ялення визначається самостійно.
Вкусные рецепты с фото - рецепти торти з фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт очень вкусного салата. Рецепты самые вкусные салаты ко дню рождения.
Купить бытовую химию оптом - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для пароварки, вкусно - рецепты блюда на рождество.
recepti.biz Узнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Горшочки для запекания Чанахи - чанахи рецепт.