Креветки темпура
- Сухарі панірувальні білі 3 ст.л.
- Сіль
- Мірін 1 ч.л.
- Оцет (рисовий) 1 ч.л.
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Вода 0.5 скл.
- Креветки (тигрові, хвости) 12 шт.
- Борошно (темпура) 2 ст.л.
- Кунжут 2 ст.л.
Креветки розморозити.
Потім очистити, залишивши останню фалангу хвоста, за які їх буде зручно класти в киплячу олію і потім їсти.
Зробити поздовжній розріз на зовнішній стороні хвоста, щоб видалити недоліки природи.
Потім на внутрішній стороні хвоста зробити три неглибокі поперечних надрізи, щоб креветки при смаженні не згорталися клубком, а залишалися рівними.
Із 0,5 скл. крижаної води, борошна та солі зробити кляр, за консистенцією як густа сметана.
Занурити туди по черзі хвостики, обваляти в сухарях і опустити в гарячу олію, готувати до золотистого кольору сухарів, буквально пару хвилин.
Соус.
Чайну ложку міріна змішати з оцтом, 2 ст. л. води і соєвим соусом.
У мікрохвильовці підсушити насіння кунжуту, на 750 Вт 2 хвилини або на сковорідці до золотистого кольору, висипати у рідину - і соус готовий.
Готові креветки вмочати у соус.
Моем руки правильно: салати на швидку руку.
recepti.biz Выпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Приготовление пищи в микроволновке рецепты. Рецепты приготовления пиццы в микроволновке.
Семена грибов вешенки купить - салат с белыми грибами. Диетические блюда для похудения.
Диета: рецепты для похудения: рецепты салатов на новый год с фотографиями. Салаты на Новый год.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: маковый торт. Маковый торт на заказ.
ТутПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла