—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
ЗАКУСКИ
паштети
бутерброди
овочеві
грибні
рибні
м’ясні
Ароматна курочка у сухарях
інгредієнти: Курка (крильця) Сухарі Спеції Соєвий соус Курку замаринувати у соєвому соусі, ароматній приправі "Маггі" на 20- 30 хвилин. Обваляти у сухарях. Обсмажити на вершковому маслі. Подавати з ...
667
Рулетики "Родзинка"
інгредієнти: Яловичина (філе) 600 г Гриби (печериці) Сир 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Масло вершкове 50 г Сметана 2 ст. л. М'ясо нарізати пластами. Відбити, посолити, поперчити. Цибулину натерти на ...
680
Курячий рулет у тісті
інгредієнти: Філе куряче 4 шт. Сир твердий 150 г Зелень 25 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Гриби свіжі 400 г Тісто листкове 1 шт. Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця, розкрити, як книжку, трохи ...
846
Смажені рапани
інгредієнти: Молюски (рапани) 30 шт. Лимон 1 шт. Спеції (сіль, перець) Часник 5 зуб. Кріп 1 пуч. Майонез 3 ст. л. Помідор 1 шт. Салат (листовий) 1 пуч. Масло вершкове 100 г Добре промити рапанів і ...
1864
Качина грудка під соусом з вишнею
інгредієнти: Грудка качина 2 шт. Вишня (без кісточок) 225 г Вино червоне (Merlot, Gamay) 250 мл Джем вишневий 2 ст. л. Оцет (з червоного вина, малиновий) 75 мл Масло вершкове 45 г Сіль, перець Рукола ...
1306
Морська риба в олійно-оцтовому соусі
інгредієнти: Рибa (сайра, оселедець, скумбрія, сардина, мойва) 600 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 2 шт. Оцет яблучний 0. 5 скл. Олія рослинна 1 скл. Цукор- пісок 1 скл. Перець чорний (горошком) 3 шт. ...
853
Фаршировані кальмари із соусом "Теріякі"
інгредієнти: Кальмар (тушка) 150 г Креветка тигрова 50 г Морський гребінець 50 г Цукіні 80 г Корінь селери 60 г Олія рослинна Саке 5 мл Мерін 20 мл Цукор 20 г Соєвий соус 20 мл Сіль Перець білий ...
755
Мідії по-японськи
інгредієнти: Мідії (у напівраковинах) 0. 5 кг Сир вершковий (Філадельфія) 100 г Ікра літаючої риби (Тобіко, червона) 80 г Мідії у напівраковинах розморозити, промити. Відокремити мідії від раковин. ...
851
Шпажки із креветок і кабачка
інгредієнти: Креветки 16 шт. Кабачок 1 шт. Імбир (свіжий) 30 г Мед 1 ст. л. Соєвий соус 2 ст. л. Перець чорний (мелений) Олія оливкова 3 ст. л. Креветки помити (розморозити, якщо заморожені) і ...
816
Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку
інгредієнти: Сік апельсиновий 250 г Мед 2 ст. л. Олія оливкова 50 г Горілка 50 г Часник 2 зуб. Оцет бальзамічний 2 ст. л. Сіль Перець червоний солодкий 1 ст. л. Індичка Овочі Нарізати філе індички і ...
872
Судак копчений "На природі"
інгредієнти: Судак 1 шт. Сіль Перець чорний Тирса Лимон 1 шт. Обробити на філе, зробити поперечні надрізи, натерти сіллю і перцем, щедро збризнути лимонним соком. Дати постояти 30 хвилин. На дно ...
741
Креветки у темному пиві
інгредієнти: Креветки 400 г Лимон 0. 5 шт. Пиво 0. 5 л Петрушка Лавровий лист 1 шт. Перець (чорний, білий, рожевий, зелeний, горошком) 5 г Імбир 30 г Сіль Маслини 10 г Салат (листя) 7 гПоставити на ...
762
Рулетики "Казка"
інгредієнти: Грудка куряча 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Квасоля (стручкова) 400 г Сир твердий 100 г Майонез 3 ст. л. Базилік 0. 5 ч. л. Орегано 0. 5 ч. л. Майоран 0. 5 ч. л. Перець чорний ...
824
Шаурма у стилі ф'южен
інгредієнти: Грудка індича 500 г Цибуля 1 шт. Олія рослинна Спеції (сухий часниковий порошок, кмин, солодка паприка) Кока- кола 1 скл. Нарізати грудку на тонкі смужки, цибулю напівкільцями, смажити ...
830
Перша
<
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
>
Остання
Переглядаємо 309 - 322 із 977