Качина грудка під соусом з вишнею

ЗАКУСКИ
1254 Качина грудка під соусом з вишнею
Фото - Качина грудка під соусом з вишнею
інгредієнти:
  • Грудка качина 2 шт.
  • Вишня (без кісточок) 225 г
  • Вино червоне (Merlot, Gamay) 250 мл
  • Джем вишневий 2 ст.л.
  • Оцет (з червоного вина, малиновий) 75 мл
  • Масло вершкове 45 г
  • Сіль, перець
  • Рукола

Качина грудка під соусом з вишнею інгредієнти Вишню викласти у каструльку (кухлик), додати вино, джем, довести до кипіння, зменшити вогонь і проварити 3-5 хвилин. Зняти з вогню.

Качина грудка під соусом з вишнею Розділити качину грудку на два філе.

На шкірі грудок зробити неглибокі хрестоподібні надрізи.

фото Качина грудка під соусом з вишнею Нагріти товстостінну сковороду і без додавання олії покласти качині грудки шкірою вниз, обсмажити протягом 5-7 хвилин, доки шкіра не прийме золотистий колір.

Перевернути грудки, і обсмажити другу сторону ще 2-3 хвилини.

Качина грудка під соусом з вишнею Грудка качина Викласти грудки у тарілку, посолити, поперчити.

Качина грудка під соусом з вишнею Вишня Накрити тарілку фольгою.

Качина грудка під соусом з вишнею Вино червоне У невелику сковороду злити утворений жир при смаженні грудки (3-4 ст. л.), додати оцет і уварити, доки не википить до обсягу 1 ст. л.

Качина грудка під соусом з вишнею Джем вишневий Додати у сковороду вино, у якому варилася вишня. Дати покипіти, доки рідина не википить наполовину.

Додати у соус вишню і, безперервно помішуючи, додати по одному шматочки вершкового масла. Посолити, поперчити.

Порізати качині грудки на тонкі скибочки, викласти на теплі тарілки, полити соусом і додати листя руколи.

 

recepti.biz.uaсалати з фото рецепти

Рецепты французской кухни. Рецепты старой французской кухни.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты пудингов для детей. Книга родителям: Воспитание детей.

recepti.biz.ua кулинария рецепты вкусных салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter