Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку

ЗАКУСКИ
755 Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку
Фото - Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку
інгредієнти:
  • Сік апельсиновий 250 г
  • Мед 2 ст.л.
  • Олія оливкова 50 г
  • Горілка 50 г
  • Часник 2 зуб.
  • Оцет бальзамічний 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець червоний солодкий 1 ст.л.
  • Індичка
  • Овочі

Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку інгредієнти Нарізати філе індички і поставити маринуватися у соусі з перерахованих вище інгредієнтів на 2 години.

Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку Потім нанизати мариноване м'ясо на шпажки, упереміш з овочами.

Не дуже щільно. Овочі не повинні бути більше за діаметром, ніж м'ясо, інакше м'ясо не просмажиться.

фото Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку Смажити на грилі.

Купить кондитерку - конфеты карамель.

рецепты даши малаховой

Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Вкусные рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter