Маринад для м'яса птиці на основі апельсинового соку
821
інгредієнти:
- Сік апельсиновий 250 г
- Мед 2 ст.л.
- Олія оливкова 50 г
- Горілка 50 г
- Часник 2 зуб.
- Оцет бальзамічний 2 ст.л.
- Сіль
- Перець червоний солодкий 1 ст.л.
- Індичка
- Овочі
Нарізати філе індички і поставити маринуватися у соусі з перерахованих вище інгредієнтів на 2 години.
Потім нанизати мариноване м'ясо на шпажки, упереміш з овочами.
Не дуже щільно. Овочі не повинні бути більше за діаметром, ніж м'ясо, інакше м'ясо не просмажиться.
Смажити на грилі.
Купить кондитерку - конфеты карамель.
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Вкусные рецепты с фото.
Показати коментарі