—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з м`ясом
ДРУГІ СТРАВИ - з м`ясом
Плов по-ферганськи
інгредієнти: М´ясо 1 кг Рис (краснодарський круглозернистий) 900 г Цибуля 400 г Морква 500 гНалити у казан 200 мілілітрів оливкової олії і поставити на великий вогонь, смажити олію доки не піде ...
753
Котлети під сирним соусом
інгредієнти: Фарш м´ясний 500 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Булка Сіль Перець чорний Майоран Базилік сушений Розмарин Кмин Сирок плавлений із грибами 3 шт. Вершки 500 мл Яйце 1 шт. Очистити цибулю, ...
821
Медові рeберця із тушкованою кислою капустою
інгредієнти: Ребро свиняче 1 кг Капуста білоголова (квашена) Томатна паста Олія рослиннаРебра маринувати 1, 5 години, потім 45 хвилин запікати у духовці (постійно перевертаючи і поливаючи маринадом). ...
652
Свинина тушкована у яблучному соусі
інгредієнти: Свинина 500 г Цибуля порей 1 шт. Селера 2 шт. Імбир 1 ст. л. Бульйoн (вода) 0. 75 скл. Соус яблучний 300 г Шавлія 1 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Свинину нарізати соломкою. Розігріти ...
695
М'ясні рулетики із грибами
інгредієнти: Свинина (відбивні) 4 шт. Печериці 300 г Морква 1 шт. Кріп Базилік Часник 2 зуб. Сир (тертий) 4 ст. л. Сіль Перець Бульйон (м´ясний) 1 скл. Сало копченеМ'ясо відбити, посолити, поперчити, ...
681
Ніжки свинячі під горіховим соусом
інгредієнти: Нога свиняча 4 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Спеції (лавровий лист, розмарин) Морква 1 шт. Мигдаль 200 г Хліб (білий черствий) 50 г Часник 4 зуб. Олія рослинна 100 мл Вино біле (винограднe) ...
749
М'ясні їжачки "Оригінальні"
інгредієнти: Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 1 кг Рис 1 скл. Яйце 2 шт. Петрушкa 1 пуч. Сіль Сметанa 150 г Водa 100 мл Мeд 1 л Ягодa 2 ст. л. Відварити до готовності рис. Змішати остиглий рис із ...
717
Баранина у м'ятно-лимонній паніровці
інгредієнти: Петрушкa 1 пуч. Яйце 2 шт. Цедра лимонна 1 ст. л. Борошно 1 скл. Олія оливкова Баранина (ягнятина) 500 г Крихта хлібна 1 скл. М´ята (суха) 1 ст. л. Спеції (сіль, перець) М'якоть баранини ...
676
Спагеті у томатно-м'ясній пасті
інгредієнти: Фарш яловичий 500 г Спагеті Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль, перець Зелень (кріп, петрушка, кінза) Лимон 1 шт. Паста томатна 5 ст. л. Окріп 0. 5 скл. Перець болгарський Часник 6 зуб. Лист ...
678
Віденський шніцель
інгредієнти: Телятина Сіль Перець білий Борошно Яйце Сухарі панірувальніМ'ясо сильно відбити, посолити, поперчити, обваляти у борошні, вмочити у яйце. Запанірувати у сухарях. Смажити на сильно ...
790
Теляча рулька із соусом "Наршараб"
інгредієнти: Рулька (теляча чи яловича) 1. 2 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Крохмаль картопляний 2 ст. л. Сіль Спеції (перець суміш, коріандр, зіра) Соус (наршараб) 2 ст. л. Олія рослинна ...
930
М'ясо у тісті
інгредієнти: Свинина 1 кг Борошно Яйце 1 шт. Спеції М'ясо помити. Замісити тісто. Розкачати тісто і покласти на змащену олією форму. М'ясо посолити, поперчити, часник додати за бажанням. Запікати у ...
686
Яловичина "По-бургундськи"
інгредієнти: Яловичина 1 кг Бекон 100 г Вино червоне 1. 5 скл. Печериці 300 г Коньяк 50 мл Морква 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Цибуля шалот Часник 2 зуб. Селера 100 г Борошно 1 ст. л. Лавровий лист ...
770
Ягня на кісточці у "міських" умовах
інгредієнти: Ягня Сіль ОліяРозігріти сковороду до максимуму, на олії із двох сторін по кілька секунд до утворення рум'яної скоринки обсмажити ягня (порційні шматочки на кісточці, ребра), зменшити ...
779
Перша
<
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
>
Остання
Переглядаємо 743 - 756 із 3309