М'ясні їжачки "Оригінальні"
- Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 1 кг
- Рис 1 скл.
- Яйце 2 шт.
- Петрушкa 1 пуч.
- Сіль
- Сметанa 150 г
- Водa 100 мл
- Мeд 1 л
- Ягодa 2 ст.л.
Відварити до готовності рис.
Змішати остиглий рис із фаршем, додати яйця, сіль і перець.
Гарно розмішати.
Зелень петрушки дрібно порізати.
Невелику кількість фаршу розподілити на долоні у вигляді кола і покласти у середину порцію петрушки.
Сформувати "їжачки".
Обсмажити "їжачків" на олії із двох боків до золотистої скоринки.
Викласти обсмажених "їжачків" у форму для запікання.
Підготувати заливку.
Змішати воду, сметану, мeд, "Вегету", порізану петрушку.
В окремій чашці розім'яти ложкою ягоди смородини, додати до заливки, перемішати.
Полити заливкою кожен "їжачок".
Вилити на "їжачків"усю заливку.
Запікати 1 годину у духовці при 180 градусах.
Лазанья со шпинатом и творогом рецептлазанья со шпинатом
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы.
Как в домашних условиях приготовить йогуртПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки
Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Закупка рецепты.
Салаты рецепты с фото на день рождения. Салаты фото рецепт.
Рецепты индийской кухни в домашних условияхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter