М'ясні їжачки "Оригінальні"

ДРУГІ СТРАВИ
654 М'ясні їжачки "Оригінальні"
Фото - М'ясні їжачки
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (яловичина + свинина) 1 кг
  • Рис 1 скл.
  • Яйце 2 шт.
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Сіль
  • Сметанa 150 г
  • Водa 100 мл
  • Мeд 1 л
  • Ягодa 2 ст.л.

М'ясні eжікі М'ясні eжікі

фото М'ясні eжікі М'ясні eжікі

М'ясні eжікі М'ясні eжікі

М'ясні eжікі М'ясні eжікі

М'ясні eжікі Відварити до готовності рис.

Змішати остиглий рис із фаршем, додати яйця, сіль і перець.

Гарно розмішати.

Зелень петрушки дрібно порізати.

Невелику кількість фаршу розподілити на долоні у вигляді кола і покласти у середину порцію петрушки.

Сформувати "їжачки".

Обсмажити "їжачків" на олії із двох боків до золотистої скоринки.

Викласти обсмажених "їжачків" у форму для запікання.

Підготувати заливку.

Змішати воду, сметану, мeд, "Вегету", порізану петрушку.

В окремій чашці розім'яти ложкою ягоди смородини, додати до заливки, перемішати.

Полити заливкою кожен "їжачок".

Вилити на "їжачків"усю заливку.

Запікати 1 годину у духовці при 180 градусах. 

 

Лазанья со шпинатом и творогом рецептлазанья со шпинатом

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы.

Как в домашних условиях приготовить йогуртПриготовьте дома настоящий йогурт с заквасками Yogurton. Заказ доставки

Картошка В Мультиварке Рецепты: салаты праздничные рецепты с фото. Закупка рецепты.

Салаты рецепты с фото на день рождения. Салаты фото рецепт.

Рецепты индийской кухни в домашних условияхСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter