Свинина тушкована у яблучному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
589 Свинина тушкована у яблучному соусі
Фото - Свинина тушкована у яблучному соусі
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Селера 2 шт.
  • Імбир 1 ст.л.
  • Бульйoн (вода) 0.75 скл.
  • Соус яблучний 300 г
  • Шавлія 1 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.

Свинина тушкована в яблучному соусі інгредієнти Свинину нарізати соломкою.

Розігріти олію на сковороді і обсмажити м'ясо до скориночки.

Готове м'ясо перекласти у каструлю.

Свинина тушкована в яблучному соусі Нарізати овочі: порей - півкільцями, селеру - соломкою, імбир дрібно порубати.

Усе обсмажити до м'якості, додати бульйон і яблучний соус, добре перемішати - це соус для м'яса.

фото Свинина тушкована в яблучному соусі

Можна зробити соус вдома. Яблуко (велике) натерти на тертці + яблучний сік. Соус повинен бути як густа сметана. Все це і додати до овочів.

Свинина тушкована в яблучному соусі Свинина Готовим яблучним соусом залити свинину, додати сіль, перець і шавлію, тушкувати 10-15 хвилин. 

 

кулинарный поединок официальный сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter