Свинина тушкована у яблучному соусі
645
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Селера 2 шт.
- Імбир 1 ст.л.
- Бульйoн (вода) 0.75 скл.
- Соус яблучний 300 г
- Шавлія 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Свинину нарізати соломкою.
Розігріти олію на сковороді і обсмажити м'ясо до скориночки.
Готове м'ясо перекласти у каструлю.
Нарізати овочі: порей - півкільцями, селеру - соломкою, імбир дрібно порубати.
Усе обсмажити до м'якості, додати бульйон і яблучний соус, добре перемішати - це соус для м'яса.
Можна зробити соус вдома. Яблуко (велике) натерти на тертці + яблучний сік. Соус повинен бути як густа сметана. Все це і додати до овочів.
Готовим яблучним соусом залити свинину, додати сіль, перець і шавлію, тушкувати 10-15 хвилин.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі