Котлети під сирним соусом
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Булка
- Сіль
- Перець чорний
- Майоран
- Базилік сушений
- Розмарин
- Кмин
- Сирок плавлений із грибами 3 шт.
- Вершки 500 мл
- Яйце 1 шт.
Очистити цибулю, порубати дрібно.
Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Замочену у вершках черству булку розім'яти.
Очистити часник.
Змішати фарш, булку, цибулю, пропущений через прес часник, сіль, перець, яйце.
Додати травичку.
Змішати до однорідності.
Скачати із фаршу кульки і обсмажити їх на рослинній олії з обох сторін до скориночки.
Скласти котлетки у каструлю.
На сковороду вилити вершки, довести їх до кипіння.
Коли вершки почнуть кипіти, додати сир, довести до однорідності.
Додати перець горошком.
Додати лавровий лист.
Залити соусом і протушкувати хвилин 30-40.
Как приготовить летний салат - рецепты приготовления мясных салатов. Готовим со вкусом.
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры. Икра вяленая.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошаговые с фото.
www.recepti.biz.ua особенности Польской кухни
Званый ужин кулинарное шоу сайтКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter