Ягня на кісточці у "міських" умовах
- Ягня
- Сіль
- Олія
Розігріти сковороду до максимуму, на олії із двох сторін по кілька секунд до утворення рум'яної скоринки обсмажити ягня (порційні шматочки на кісточці, ребра), зменшити вогонь на 1/4 потужності плити, накрити кришкою, і хвилини 2 тримати на теплому вогні. Солити м'ясо тільки після того, як зняти з вогню. Подавати гаряче м'ясо із салатом зі свіжих овочів.
Диеты для похудения - смачна кутя рецепт.
Рецепт пончиков творожныхМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Торт Киевский рецепт здесь
Мультиварка Philips - рецепты пляцков с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
рецепты блюд для приготовления в микроволновке
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепты морепродукты салаты.
Как вкусно приготовить мясо: рецепт праздничных блюд. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Майонез домашний видеоПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter