Медові рeберця із тушкованою кислою капустою
627
інгредієнти:
- Ребро свиняче 1 кг
- Капуста білоголова (квашена)
- Томатна паста
- Олія рослинна
Ребра маринувати 1,5 години, потім 45 хвилин запікати у духовці (постійно перевертаючи і поливаючи маринадом).
Капусту тушкувати у чавунці на олії із додаванням томатної пасти, хвилин 30.
Вкуснейшие рецепты тут - торт вышиванка рецепт.
Фуршеты канапе технология приготовления здесь
Кулинарные рецепты от Tramontina - фото рецепты новогодних блюд. Рецепт для приготовления шугаринг.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі