Ніжки свинячі під горіховим соусом
- Нога свиняча 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Спеції (лавровий лист, розмарин)
- Морква 1 шт.
- Мигдаль 200 г
- Хліб (білий черствий) 50 г
- Часник 4 зуб.
- Олія рослинна 100 мл
- Вино біле (винограднe) 200 мл
- Зелень (петрушка, селера) 1 пуч.
Свинячі ніжки добре помити, розрізати уздовж, залити холодною водою, додати цибулю, моркву і варити до готовності 2 години, у скороварці 40 хв.
За 15 хв до готовності додати спеції, ароматні трави, остудити у бульйоні.
Дістати ніжки із бульйону, видалити кісточки, скласти у каструлю.
Приготувати горіховий соус.
Скибочки білого хліба, мигдаль, часник обсмажити на оливковій олії.
Перекласти у ступку, додати зелень петрушки і товкти до утворення однорідної маси, підлити вино, розвести холодним бульйоном і залити підготовлені свинячі ніжки. Проварити у соусі 30 хв. Соус заварюється і загускає. Довести за смаком.
Розкласти ніжки із соусом по порційних мисочках, поставити у духовку на 10 хв. Можна посипати сиром. Подавати дуже гарячими.
Рецепт салата курица в перьяхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
десерты без выпечки рецепты с фото
Мультиварки для выпечки - печень с яблоками рецепт. Купить яблоки, цены.
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи.
Салат с ананасом и Курицей и грибами. Салат из филе Курицы.
http://recepti.biz.uaпаска рецепти з фото
Рецепт салат мимоза. Салат мимоза приготовить.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter