Теляча рулька із соусом "Наршараб"

ДРУГІ СТРАВИ
882 Теляча рулька із соусом "Наршараб"
Фото - Теляча рулька із соусом
інгредієнти:
  • Рулька (теляча чи яловича) 1.2 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Крохмаль картопляний 2 ст.л.
  • Сіль
  • Спеції (перець суміш, коріандр, зіра)
  • Соус (наршараб) 2 ст.л.
  • Олія рослинна

Теляча рулька з соусом

 

 

 

 

Теляча рулька з соусом М'ясо зрізати із кістки і нарізати кубиками приблизно 3x3 см. 

 

фото Теляча рулька з соусом На добре розігріту сковороду налити олію і викласти м'ясо.

Теляча рулька з соусом Очистити і нарізати цибулю чвертькільцями.

Теляча рулька з соусом Як тільки м'ясо обсмажиться, викласти до нього цибулю і додати окропу (бульйон), посолити, додати спеції і закрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму. 

Іноді поглядати, може доведеться трохи рідини додати.

Теляча рулька з соусом Як тільки м'ясо стане м'яким, потрібно додати соус "Наршараб".

Для загустіння залити крохмаль холодною водою, ретельно перемішати і тоненькою цівкою ввести у м'ясо.

Закипить - вимкнути і подати на стіл. 

На гарнір - рис або картопля.

 

Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком.

салати до святкового столу

Тутсалати до нового року

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты едим дома с юлией высоцкой.

Рецепт торта з чорносливомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Окорочка в майонезе. Домашний майонез рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter