Теляча рулька із соусом "Наршараб"
- Рулька (теляча чи яловича) 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Крохмаль картопляний 2 ст.л.
- Сіль
- Спеції (перець суміш, коріандр, зіра)
- Соус (наршараб) 2 ст.л.
- Олія рослинна
М'ясо зрізати із кістки і нарізати кубиками приблизно 3x3 см.
На добре розігріту сковороду налити олію і викласти м'ясо.
Очистити і нарізати цибулю чвертькільцями.
Як тільки м'ясо обсмажиться, викласти до нього цибулю і додати окропу (бульйон), посолити, додати спеції і закрити кришкою, зменшити вогонь до мінімуму.
Іноді поглядати, може доведеться трохи рідини додати.
Як тільки м'ясо стане м'яким, потрібно додати соус "Наршараб".
Для загустіння залити крохмаль холодною водою, ретельно перемішати і тоненькою цівкою ввести у м'ясо.
Закипить - вимкнути і подати на стіл.
На гарнір - рис або картопля.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат с сердцем и горошком.
Тутсалати до нового року
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты едим дома с юлией высоцкой.
Рецепт торта з чорносливомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Окорочка в майонезе. Домашний майонез рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter