М'ясні рулетики із грибами
- Свинина (відбивні) 4 шт.
- Печериці 300 г
- Морква 1 шт.
- Кріп
- Базилік
- Часник 2 зуб.
- Сир (тертий) 4 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Бульйон (м´ясний) 1 скл.
- Сало копчене
М'ясо відбити, посолити, поперчити, на нього викласти дрібно порізані грибочки, натерту на крупній тертці моркву, дрібно нашатковану зелень, півзубчика часнику (у кожен рулетик), 1 ложку тертого сиру, все загорнути і заколоти шпажкою. Зробити 4 рулетика, викласти у керамічну форму, попередньо змастивши її вершковим маслом. Залити бульйоном, рулетики повинні бути на половину у бульйоні. Зверху на них покласти смужки сала, вони надають рулетикам пікантний смак і в процесі приготування не сушать м'ясо. Поставити у духовку, розігріту до 150-170 градусів і залишити хвилин на 40. Готовність рулетиків можна перевірити проткнувши їх зубочисткою.
Подавати можна із будь-яким гарніром.
Рецепт Пудинга с творогом: шоколадный пудинг.
Рецепты салатов на любой вкус: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua рецепты блюд из рыбы сазан
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter