М'ясні рулетики із грибами

ДРУГІ СТРАВИ
613 М'ясні рулетики із грибами
Фото - М'ясні рулетики із грибами
інгредієнти:
  • Свинина (відбивні) 4 шт.
  • Печериці 300 г
  • Морква 1 шт.
  • Кріп
  • Базилік
  • Часник 2 зуб.
  • Сир (тертий) 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Бульйон (м´ясний) 1 скл.
  • Сало копчене

М'ясо відбити, посолити, поперчити, на нього викласти дрібно порізані грибочки, натерту на крупній тертці моркву, дрібно нашатковану зелень, півзубчика часнику (у кожен рулетик), 1 ложку тертого сиру, все загорнути і заколоти шпажкою. Зробити 4 рулетика, викласти у керамічну форму, попередньо змастивши її вершковим маслом. Залити бульйоном, рулетики повинні бути на половину у бульйоні. Зверху на них покласти смужки сала, вони надають рулетикам пікантний смак і в процесі приготування не сушать м'ясо. Поставити у духовку, розігріту до 150-170 градусів і залишити хвилин на 40. Готовність рулетиків можна перевірити проткнувши їх зубочисткою.

Подавати можна із будь-яким гарніром.

 

Рецепт Пудинга с творогом: шоколадный пудинг.

Рецепты салатов на любой вкус: салаты с перепелиными яйцами рецепты. Как приготовить летний салат.

http://recepti.biz.ua рецепты блюд из рыбы сазан

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter