Спагеті у томатно-м'ясній пасті
- Фарш яловичий 500 г
- Спагеті
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль, перець
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Лимон 1 шт.
- Паста томатна 5 ст.л.
- Окріп 0.5 скл.
- Перець болгарський
- Часник 6 зуб.
- Лист лавровий 1 шт.
500 грам яловичини перекрутити на м'ясорубці разом із цибулиною. Додати в отриманий фарш сіль, перець, трохи зелені (кінзи), вичавити трохи соку лимона і залишити фарш на 15 хв маринуватися.
Приготувати овочеву засмажку.
На розігрітій сковороді обсмажити цибулю, додати моркву і тушкувати ще 3 хв.
Потім додати болгарський перець і тушкувати ще хвилин 5.
Потім на інший край сковороди викласти томатну пасту (близько 4-5 стол. ложок) і добре обсмажити на середньому вогні протягом 5-6 хв.
Потім все перемішати і додати фарш і лавровий лист, обсмажити протягом 3 хв, потім додати трохи окропу і тушкувати ще 20 хв. Відварити спагеті. Подрібнити часник і додати в отриману пасту.
Викласти спагеті на тарілку і додати зверху пасту, усе ще раз посипати зеленню.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото. Осетинские пироги на заказ.
Топ 10 лучших ресторанов СПб - мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата курица в перьях.
Торты из Киндер Сюрпризов: медовик торт. Нужен свадебный торт.
Майонез домашний без яиц рецепт видеоПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter