Баранина у м'ятно-лимонній паніровці
636
інгредієнти:
- Петрушкa 1 пуч.
- Яйце 2 шт.
- Цедра лимонна 1 ст.л.
- Борошно 1 скл.
- Олія оливкова
- Баранина (ягнятина) 500 г
- Крихта хлібна 1 скл.
- М´ята (суха) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
М'якоть баранини нарізати на стейки і відбити молоточком, посолити, поперчити
Приготувати панірування.
Нашаткувати петрушку.
Зняти цедру з одного лимона.
Змішати із сухою м'ятою і хлібною крихтою.
Збити два яйця.
Насипати борошно у плоску тарілку.
Кожен стейк умочити у борошно, потім у яйця і хлібне панірування.
Скласти у ємність, накрити плівкою і відправити у холод на 10 хвилин.
Потім м'ясо обсмажити на середньому вогні до рум'яної скориночки і готовності.
http://recepti.biz.ua рецепт торт Киевский
Куриный рулет с омлетом. Рулет из куриной грудки с финиками.
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі