Баранина у м'ятно-лимонній паніровці

ДРУГІ СТРАВИ
636 Баранина у м'ятно-лимонній паніровці
Фото - Баранина у м'ятно-лимонній паніровці
інгредієнти:
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Яйце 2 шт.
  • Цедра лимонна 1 ст.л.
  • Борошно 1 скл.
  • Олія оливкова
  • Баранина (ягнятина) 500 г
  • Крихта хлібна 1 скл.
  • М´ята (суха) 1 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець)

Баранина в м'ятно-лимонної паніровці інгредієнти М'якоть баранини нарізати на стейки і відбити молоточком, посолити, поперчити

Баранина в м'ятно-лимонної паніровці Приготувати панірування.

Нашаткувати петрушку.

Зняти цедру з одного лимона.

Змішати із сухою м'ятою і хлібною крихтою.

фото Баранина в м'ятно-лимонної паніровці Збити два яйця.

Насипати борошно у плоску тарілку.

Баранина в м'ятно-лимонної паніровці Петрушкa Кожен стейк умочити у борошно, потім у яйця і хлібне панірування.

Скласти у ємність, накрити плівкою і відправити у холод на 10 хвилин.

Баранина в м'ятно-лимонної паніровці Яйце Потім м'ясо обсмажити на середньому вогні до рум'яної скориночки і готовності.

Баранина в м'ятно-лимонної паніровці Цедралімонная

http://recepti.biz.ua рецепт торт Киевский

Куриный рулет с омлетом. Рулет из куриной грудки с финиками.

Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter