Яловичина "По-бургундськи"
- Яловичина 1 кг
- Бекон 100 г
- Вино червоне 1.5 скл.
- Печериці 300 г
- Коньяк 50 мл
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Цибуля шалот
- Часник 2 зуб.
- Селера 100 г
- Борошно 1 ст.л.
- Лавровий лист
- Перець чорний (горошком)
- Сіль
- Олія оливкова
М'ясо порізати кубиками.
Моркву і селеру - соломкою, цибулю ріпчасту і шалот - півкільцями, часник порубати не дрібно.
Гриби очистити і порізати.
Скласти м'ясо, цибулю, моркву, селеру, часник у ємність, залити сухим вином (в ідеалі бургундським), щоб все було покрито рідиною і залишити маринуватися на кілька годин.
По закінченні часу м'ясо вийняти із маринаду, струсити, обсмажити на гарячій сковороді із борошном в оливковій олії невеликими порціями.
У цій же сковороді трохи обсмажити бекон, потім цибулю шалот.
У гусятницю скласти на дно моркву, ріпчасту цибулю, селеру, далі частину м'яса, бекону, цибулі шалот, часнику, печериці, потім залишене м'ясо та овочі. Додати коньяк, відшкребти засмажку зі сковороди і - туди ж. Добре посолити, покласти перець горошком, спеції, залити маринадом і додати, при необхідності, ще вина.
Готувати у духовці при закритій кришці 2,5-3 години.
Салат малахитовая шкатулкаКупить шкатулки для украшений, бижутерии, часов, рукоделия. Доставка
Кулинарные рецепты: рецепты пончиков на кефире. Очень вкусные пончики.
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом - рецепты мясных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter