Яловичина "По-бургундськи"

ДРУГІ СТРАВИ
661 Яловичина "По-бургундськи"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Бекон 100 г
  • Вино червоне 1.5 скл.
  • Печериці 300 г
  • Коньяк 50 мл
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Цибуля шалот
  • Часник 2 зуб.
  • Селера 100 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Лавровий лист
  • Перець чорний (горошком)
  • Сіль
  • Олія оливкова

Яловичина М'ясо порізати кубиками.

Яловичина Моркву і селеру - соломкою, цибулю ріпчасту і шалот - півкільцями, часник порубати не дрібно.

Гриби очистити і порізати.

фото Яловичина Скласти м'ясо, цибулю, моркву, селеру, часник у ємність, залити сухим вином (в ідеалі бургундським), щоб все було покрито рідиною і залишити маринуватися на кілька годин.

По закінченні часу м'ясо вийняти із маринаду, струсити, обсмажити на гарячій сковороді із борошном в оливковій олії невеликими порціями.

Яловичина У цій же сковороді трохи обсмажити бекон, потім цибулю шалот.

У гусятницю скласти на дно моркву, ріпчасту цибулю, селеру, далі частину м'яса, бекону, цибулі шалот, часнику, печериці, потім залишене м'ясо та овочі. Додати коньяк, відшкребти засмажку зі сковороди і - туди ж. Добре посолити, покласти перець горошком, спеції, залити маринадом і додати, при необхідності, ще вина.

Готувати у духовці при закритій кришці 2,5-3 години. 

 

Салат малахитовая шкатулкаКупить шкатулки для украшений, бижутерии, часов, рукоделия. Доставка

Кулинарные рецепты: рецепты пончиков на кефире. Очень вкусные пончики.

www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Готовим со вкусом - рецепты мясных закусок с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter