—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ДРУГІ СТРАВИ
»
з м`ясом
ДРУГІ СТРАВИ - з м`ясом
Баранина "По-прованськи" із картопляними грибочками
інгредієнти: Баранина на кістці 1 кг Картопля 500 г Помідор черрі 20 шт. Оливки чорні 10 шт. Вино червоне сухе 100 мл Масло вершкове 20 г Борошно 0. 5 ст. л. Трави Провансу 1 ст. л. Часник 3 зуб. ...
762
Печеня із фаршем
інгредієнти: Фарш м´ясний (яловичий) 400 г Картопля 6 шт. Броколі 150 г Цибуля порей 1 шт. Морква 1 шт. Петрушка Перець червоний гострий Обсмажити спочатку фарш до напівготовності, посолити і ...
875
Бараняча лопатка, запечена із ароматними травами
інгредієнти: Баранина (лопатка) 1 шт. Перець червоний мелений 2 ст. л. Розмарин (ароматні трави) 1 пуч. Перець запашний 1 ч. л. Олія рослинна 0. 5 скл. Часник 2 зуб. Сіль 1 ч. л. Лист ...
778
Печеня зі свинини
інгредієнти: Свинина (лопаткова частина) 800 г Часник 3 зуб. Вино біле сухе 200 мл Паста із солодкого перцю (паприки) 2 ст. л. Перець мелений чорний Лавровий лист 2 шт. Лимон 1 шт. Молюски 800 г ...
665
Рагу із яловичини по-болгарськи
інгредієнти: Яловичина 1 кг Вино сухе червоне 250 мл Картопля 3 шт. Квасоля стручкова 250 г Морква 300 г Цибуля 2 шт. Борошно 1 ст. л. Масло вершкове 50 г Перець запашний горошком 8 шт. Перець ...
757
М'ясний рулет із м'ятою та яйцями
інгредієнти: Фарш (свинина і яловичина) 500 г Яйце 4 шт. М´ята 70 г Хліб 100 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Сіль Перець Майонез 2 ст. л. Олія рослинна Відварити 3 яйця. Очистити. Прокрутити м'яту (тільки ...
681
Макарони із м'ясом
інгредієнти: М´ясо (яловичина або свинина) 500 г Цибуля 1 шт. Морква 1 шт. Перець солодкий червоний 1 шт. Печериці 300 г Помідор 2 шт. Вино червоне 1 скл. Соєвий соус 2 ст. л. Томатна паста (кетчуп) ...
673
Тас-Кебаб
інгредієнти: Телятина 500 г Помідор 2 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Вино червоне 1 шт. Борошно 1 скл. Олія рослинна Кріп Лавровий лист Сіль СпеціїМ'ясо нарізати кубиками й обсмажити на олії, прикривши ...
576
Телятина
інгредієнти: Телятина 500 г Вода (кип´ячена, гаряча) 350 мл Цибуля ріпчаста 1 шт. Овочі (морква, помідор, перець, селера, фенхель) Приправа (мускатний горіх, паприка, хмелі- сунелі, прованські трави) ...
699
Реберця "Корона"
інгредієнти: Ребро свиняче 2 кг Розмарин Сметана Картопля Гриби печериці Свинячі реберця промити, обсушити. Посолити, посипати розмарином і замаринувати у сметані. Згорнути реберця колом і скріпити ...
632
Свинина по-домашньому
інгредієнти: Свинина 500 г Перець болгарcький 2 шт. Помідор 3 шт. Сир 150 г Приправа Цибуля 2 шт. Олія рослинна МайонезСвинину нарізати пластинками, товщиною приблизно 1 см, відбити та змастити сіллю ...
628
Яловиче ребро із вершками та щавлем у горщику
інгредієнти: Яловичина (ребро) 1 шт. Картопля 1 шт. Засмажка Маггі 1 ст. л. Вершки (10% жирності) 100 мл Вода 100 мл Щавель (заморожений) Лист лавровий 1 шт. У горщик викласти яловичину, картоплю і ...
720
Конвертики із грибами та сиром
інгредієнти: Філе свиняче Гриби Цибуля ріпчаста Сир Сіль Перець чорний Яйце куряче Борошно Сухарі панірувальні Приправа Олія рослинна Масло вершкове Свиняче філе зачистити від плівок і порізати ...
692
"Пальчики" зі свинини із начинкою
інгредієнти: Свинина 500 г Яблуко (кисле) 1 шт. Чорнослив (без кісточок) 100 г Вершки 1 скл. Зелень Сіль Перець Олія рослинна М'ясо нарізати на шматочки, добре відбити із двох сторін. Посолити, ...
697
Перша
<
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
>
Остання
Переглядаємо 617 - 630 із 3309