Бараняча лопатка, запечена із ароматними травами

ДРУГІ СТРАВИ
668 Бараняча лопатка, запечена із ароматними травами
Фото - Бараняча лопатка, запечена із ароматними травами
інгредієнти:
  • Баранина (лопатка) 1 шт.
  • Перець червоний мелений 2 ст.л.
  • Розмарин (ароматні трави) 1 пуч.
  • Перець запашний 1 ч.л.
  • Олія рослинна 0.5 скл.
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Лист лавровий

Баранячу лопатку надрубати по кістці на 5 шматків, нe розділяючи на порції. Приготувати маринад: часник подрібнити, змішати із червоним меленим перцем та олією. Сумішшю змастити лопатку і залишити у холодильнику на добу. Не солити. На наступний день посолити, додати ароматні трави (розмарин) і запекти у духовці протягом 1,5 години при 180°С.

Бараняча лопатка, запечена з ароматними травами При запіканні стежити, щоб м'ясо не пересохло, поливати олією або вином, можна накрити фольгою. Готовність визначати за зовнішнім виглядом: м'ясо відділяється від кістки, але форма лопатки зберігається. Із лопаткою можна запікати овочі на гарнір: помідори, цілі цибулини, половинки картоплі.

фото Бараняча лопатка, запечена з ароматними травами Подавати баранину дуже гарячою.

Как приготовить вкусный шашлык: салати на швидку руку. Украшение блюд.

Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кекс без масла и маргарина на кефиреУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов

www.recepti.biz.ua рецепты Холодных закусок салатов

рецепты салатов на новый год с фотографиями

Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане.

recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт