Бараняча лопатка, запечена із ароматними травами
- Баранина (лопатка) 1 шт.
- Перець червоний мелений 2 ст.л.
- Розмарин (ароматні трави) 1 пуч.
- Перець запашний 1 ч.л.
- Олія рослинна 0.5 скл.
- Часник 2 зуб.
- Сіль 1 ч.л.
- Лист лавровий
Баранячу лопатку надрубати по кістці на 5 шматків, нe розділяючи на порції. Приготувати маринад: часник подрібнити, змішати із червоним меленим перцем та олією. Сумішшю змастити лопатку і залишити у холодильнику на добу. Не солити. На наступний день посолити, додати ароматні трави (розмарин) і запекти у духовці протягом 1,5 години при 180°С.
При запіканні стежити, щоб м'ясо не пересохло, поливати олією або вином, можна накрити фольгою. Готовність визначати за зовнішнім виглядом: м'ясо відділяється від кістки, але форма лопатки зберігається. Із лопаткою можна запікати овочі на гарнір: помідори, цілі цибулини, половинки картоплі.
Подавати баранину дуже гарячою.
Как приготовить вкусный шашлык: салати на швидку руку. Украшение блюд.
Рецепт кофе гляссеРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кекс без масла и маргарина на кефиреУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
www.recepti.biz.ua рецепты Холодных закусок салатов
рецепты салатов на новый год с фотографиями
Очень вкусные кексы - рецепт шоколадного кекса на сметане.
recepti.biz.ua салат морепродукты рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter