Конвертики із грибами та сиром
- Філе свиняче
- Гриби
- Цибуля ріпчаста
- Сир
- Сіль
- Перець чорний
- Яйце куряче
- Борошно
- Сухарі панірувальні
- Приправа
- Олія рослинна
- Масло вершкове
Свиняче філе зачистити від плівок і порізати упоперек і навскоси на порційні шматки. Шматки покласти у поліетиленовий мішок і дуже тонко відбити.
Гриби почистити, цибулю дрібно порізати. Цибулю і гриби обсмажити на вершковому маслі. Коли охолонуть - перемішати із тертим сиром.
Відбите філе посолити, поперчити, на край покласти суміш грибів, цибулі та сиру і загорнути як млинець.
Потім умочити у борошні, потім у яйці і в панірувальних сухарях. Смажити на повільному вогні у рослинній олії із двох сторін.
Коли перевернути - накрити кришкою.
Подавати із картоплею-соломкою, салатом і соусом.
Салати з оселедцем рецептисалати з оселедцем
Салат из моря продуктов и гранатаМясных, фруктовых и экзотических салатов
Французская кухня рецептыБиографии французских художников и их картины
recepti.biz.ua как делать розочки из крема для украшения тортов
http://recepti.biz.ua Картофельный пирог со шпинатом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter