Печеня зі свинини
- Свинина (лопаткова частина) 800 г
- Часник 3 зуб.
- Вино біле сухе 200 мл
- Паста із солодкого перцю (паприки) 2 ст.л.
- Перець мелений чорний
- Лавровий лист 2 шт.
- Лимон 1 шт.
- Молюски 800 г
- Коріандр (свіжий, кінза)
Свинину промити холодною водою, дати воді стекти, нарізати великими кубиками (вага кожного кубика приблизно 30 г), змішати із нарізаним часником, лавровим листком, пастою із паприки, чорним меленим перцем, білим вином. Залишити маринуватися не менше ніж на 4 години.
Молюски розморозити, промити у холодній воді. Заморожені молюски вже очищені від піску, тому замочувати їх у солоній воді на 2 години немає ніякої необхідності.
У добре розігрітому сотейнику або на сковороді на оливковій олії обсмажити шматочки свинини до золотистої скоринки (обережно вийнявши і обтрусивши їх від маринаду).
Коли шматочки м'яса придбали рум'яну скоринку, додати до них залишений маринад і кип'ятити під кришкою близько 2 хвилин. Потім додати молюски.
Тушкувати під кришкою доки молюски не відкриють раковини. Посипати свіжою зеленню коріандру (кінзи).
На гарнір до такого м'яса подати смажену або запечену у духовці до золотистого кольору картоплю, нарізану великими кубиками.
Салат із латуку, моркви та цибулі приправлений соком лимона, оливковою олією і квітковими верхівками орегано.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рыбные салаты. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой. Рецепты приготовления сельди под шубой.
Мультиварки для выпечки - праздничный салат на новый год. Танцы-повторялки для детей.
Кофе-машина эспрессо surpresso s65 recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter