Тас-Кебаб

ДРУГІ СТРАВИ
534 Тас-Кебаб
Фото - Тас-Кебаб
інгредієнти:
  • Телятина 500 г
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вино червоне 1 шт.
  • Борошно 1 скл.
  • Олія рослинна
  • Кріп
  • Лавровий лист
  • Сіль
  • Спеції

М'ясо нарізати кубиками й обсмажити на олії, прикривши кришкою сковороду. Посолити, поперчити. Нарізати цибулю півкільцями і додати до м'яса, продовжуючи тушкувати на слабкому вогні. Якщо м'ясо сухувате - додати води. Коли цибуля і м'ясо трошки протушкуються, додати подрібнені блендером помідори і кріп, і продовжити процес приготування. Приготувати заправку: в 1/4 склянці сухого червоного вина розвести борошно і додати до майже готової страви. Потім - можливі варіації: можна змастити форму олією, викласти у неї вміст сковороди і "довести" до готовності у духовці. Можна так само закінчити весь процес і на сковороді. На гарнір підходить відварена картопля або рис.

Салат с креветками и омлетомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры.

Праздничные рецепты новогодние рецептыПраздничная компания

Салат невеста рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Как приготовить летний салат: праздничный салат на новый год.

recepti.biz.ua Салат Баклажан в майонезе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter