Тас-Кебаб
- Телятина 500 г
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино червоне 1 шт.
- Борошно 1 скл.
- Олія рослинна
- Кріп
- Лавровий лист
- Сіль
- Спеції
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити на олії, прикривши кришкою сковороду. Посолити, поперчити. Нарізати цибулю півкільцями і додати до м'яса, продовжуючи тушкувати на слабкому вогні. Якщо м'ясо сухувате - додати води. Коли цибуля і м'ясо трошки протушкуються, додати подрібнені блендером помідори і кріп, і продовжити процес приготування. Приготувати заправку: в 1/4 склянці сухого червоного вина розвести борошно і додати до майже готової страви. Потім - можливі варіації: можна змастити форму олією, викласти у неї вміст сковороди і "довести" до готовності у духовці. Можна так само закінчити весь процес і на сковороді. На гарнір підходить відварена картопля або рис.
Салат с креветками и омлетомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Магазин Красной Икры - оладьи из рыбной икры.
Праздничные рецепты новогодние рецептыПраздничная компания
Салат невеста рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Как приготовить летний салат: праздничный салат на новый год.
recepti.biz.ua Салат Баклажан в майонезе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter