Макарони із м'ясом
628
інгредієнти:
- М´ясо (яловичина або свинина) 500 г
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Печериці 300 г
- Помідор 2 шт.
- Вино червоне 1 скл.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Томатна паста (кетчуп) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Макарони 300 г
- Зелень
- Часник 2 зуб.
М'ясо порізати невеликими шматочками й обсмажити на сильному вогні.
Додати цибулю дрібно нарізану, моркву, натерту на крупній тертці, перець червоний дрібно порізаний, помідори дрібно порізані, печериці порізані, часник дрібно порізаний, томатну пасту або кетчуп, соєвий соус, червоне вино (можна замінити водою), посолити, поперчити.
Накрити кришкою і тушкувати 1-1,5 години, якщо яловичина і 40 хв, якщо свинина.
Макарони відварити до напівготовності.
Додати у сковорідку із м'ясом і тушкувати десять хвилин.
Додати зелень.
Печеня в горщикахпеченя в горщиках
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі