Телятина
- Телятина 500 г
- Вода (кип´ячена, гаряча) 350 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Овочі (морква, помідор, перець, селера, фенхель)
- Приправа (мускатний горіх, паприка, хмелі-сунелі, прованські трави) 0.5 ч.л.
- Зелень (кріп, петрушка, кінза)
- Спеції (сіль, перець)
- Лавровий лист
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний (горошком) 5 шт.
Телятину промити, обсушити і обсмажити на сильному вогні 2-3 хвилини. Скласти м'ясо у казанок. У цій же олії обсмажити цибулю, нарізану півкільцями.
Приготувати бульйон у казанку: у кип'ячену воду додати приправи, добре посолити.
Зверху м'яса викласти обсмажену цибулю, зверху моркву (кільцями) та інші овочі. Залити приправленою сумішшю, закрити кришкою і поставити у духовку на пару годин при температурі 160-170 градусів.
Коли м'ясо і овочі будуть готові - додати лавровий лист, перець горошком, зелень і вичавити часник. Поставити на 5-10 хвилин у духовку.
Рецепты салатов - американские салаты рецепты.
Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Как приготовить летний салат.
Простые рецепты вкусных салатов. Рецепт ну очень вкусного салата.
Салаты рецепты - салаты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter