Телятина

ДРУГІ СТРАВИ
649 Телятина
Фото - Телятина
інгредієнти:
  • Телятина 500 г
  • Вода (кип´ячена, гаряча) 350 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Овочі (морква, помідор, перець, селера, фенхель)
  • Приправа (мускатний горіх, паприка, хмелі-сунелі, прованські трави) 0.5 ч.л.
  • Зелень (кріп, петрушка, кінза)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Лавровий лист
  • Часник 3 зуб.
  • Перець чорний (горошком) 5 шт.

Телятина без назви інгредієнти Телятину промити, обсушити і обсмажити на сильному вогні 2-3 хвилини. Скласти м'ясо у казанок. У цій же олії обсмажити цибулю, нарізану півкільцями.

Телятина без назви Приготувати бульйон у казанку: у кип'ячену воду додати приправи, добре посолити.

фото Телятина без назви Зверху м'яса викласти обсмажену цибулю, зверху моркву (кільцями) та інші овочі. Залити приправленою сумішшю, закрити кришкою і поставити у духовку на пару годин при температурі 160-170 градусів.

Телятина без назви Телятина Коли м'ясо і овочі будуть готові - додати лавровий лист, перець горошком, зелень і вичавити часник. Поставити на 5-10 хвилин у духовку.

 

Рецепты салатов - американские салаты рецепты.

Рецепты Приготовления - рецепты приготовления мясных салатов. Как приготовить летний салат.

Простые рецепты вкусных салатов. Рецепт ну очень вкусного салата.

картинки пиццы

Салаты рецепты - салаты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter