Яловиче ребро із вершками та щавлем у горщику
677
інгредієнти:
- Яловичина (ребро) 1 шт.
- Картопля 1 шт.
- Засмажка Маггі 1 ст.л.
- Вершки (10% жирності) 100 мл
- Вода 100 мл
- Щавель (заморожений)
- Лист лавровий 1 шт.
У горщик викласти яловичину, картоплю і засмажку.
Додати вершки і лавровий лист, щавель, залити воду і поставити при 180°С у духовку на 1,5 години.
При запіканні підняти кришку горщика, щоб рідина не википала і не бризкала.
Пирог из тыквы с сухофруктами http://recepti.biz.ua
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепт салат морепродукты.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі