Баранина "По-прованськи" із картопляними грибочками
- Баранина на кістці 1 кг
- Картопля 500 г
- Помідор черрі 20 шт.
- Оливки чорні 10 шт.
- Вино червоне сухе 100 мл
- Масло вершкове 20 г
- Борошно 0.5 ст.л.
- Трави Провансу 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний мелений
- Горіх мускатний мелений
- Сіль
Змішати всі спеції, змастити м'ясо і залишити як мінімум на 30 хв.
Вимити картоплю і в мундирі відварити до напівготовності, воду підсолити.
Коли картопля охолоне, вирізати грибочки.
На розпеченій сковорідці, без олії, обсмажити м'ясо на сильному вогні, з обох сторін придавлюючи лопаткою (по 5 хв із кожної сторони). Повинна утворитися скоринка.
Обсмажити, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв.
Залити вином і тушкувати ще кілька хвилин.
Додати борошно, гарно віночком перемішати.
Масло перемішати віночком, можна додати ще вина, якщо сильно загусло. Соус готовий зняти з вогню.
Грибочки відправити у фритюр, потім відходи від картоплі і в кінці помідори із маслинами.
Организация мясных фуршетов - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.
recepti.biz.ua картинки Московского Спартака
recepti.biz.uaРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником
Как приготовить вкусный шашлык: салат з креветками з фото. Салаты с креветками.
Рецепты с малиной - рецепт праздничных блюд.
Салат черепаха рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Торт медовик трех дневный http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter