Баранина "По-прованськи" із картопляними грибочками

ДРУГІ СТРАВИ
718 Баранина "По-прованськи" із картопляними грибочками
Фото - Баранина
інгредієнти:
  • Баранина на кістці 1 кг
  • Картопля 500 г
  • Помідор черрі 20 шт.
  • Оливки чорні 10 шт.
  • Вино червоне сухе 100 мл
  • Масло вершкове 20 г
  • Борошно 0.5 ст.л.
  • Трави Провансу 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Перець чорний мелений
  • Горіх мускатний мелений
  • Сіль

Баранина Змішати всі спеції, змастити м'ясо і залишити як мінімум на 30 хв.

Вимити картоплю і в мундирі відварити до напівготовності, воду підсолити.

Баранина Коли картопля охолоне, вирізати грибочки.

фото Баранина На розпеченій сковорідці, без олії, обсмажити м'ясо на сильному вогні, з обох сторін придавлюючи лопаткою (по 5 хв із кожної сторони). Повинна утворитися скоринка.

Баранина Обсмажити, зменшити вогонь, накрити кришкою і тушкувати ще 10 хв.

Баранина Залити вином і тушкувати ще кілька хвилин.

Баранина Додати борошно, гарно віночком перемішати.

Баранина Масло перемішати віночком, можна додати ще вина, якщо сильно загусло. Соус готовий зняти з вогню.

Баранина Грибочки відправити у фритюр, потім відходи від картоплі і в кінці помідори із маслинами.

Баранина


Организация мясных фуршетов - мясные блюда для фуршета. Вкуснейшие рецепты тут.

recepti.biz.ua картинки Московского Спартака

recepti.biz.uaРецепт варенья. Правила посадки и ухода за крыжовником

Как приготовить вкусный шашлык: салат з креветками з фото. Салаты с креветками.

Рецепты с малиной - рецепт праздничных блюд.

Салат черепаха рецепт с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Торт медовик трех дневный http://recepti.biz.ua