М'ясний рулет із м'ятою та яйцями
- Фарш (свинина і яловичина) 500 г
- Яйце 4 шт.
- М´ята 70 г
- Хліб 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Майонез 2 ст.л.
- Олія рослинна
Відварити 3 яйця. Очистити.
Прокрутити м'яту (тільки листя), цибулю, хліб (попередньо замочений у молоці) разом із фаршем.
Додати сіль, перець, яйце і майонез (можна сметану) і добре вимісити фарш.
На робочу поверхню застелити харчову плівку або поліетиленовий пакетик (треба його розрізати, щоб він був в один шар) і на неї викласти фарш, розрівняти по всій поверхні, товщиною десь 1-1,5 см.
Трохи відступивши від краю, покласти яйця уздовж.
Загорнути пласт у рулет.
Обережно перекласти його на попередньо змащене олією деко швом донизу. Верх змастити злегка майонезом (можна сметаною). Поставити у попередньо нагріту духовку хвилин на 40-50.
Дістати, розрізати, розкласти по тарілочках.
Салаты на праздничный стол с фото: салати рецепти з грибами.
Закупка рецепты - холодные закуски рецепты.
Дамский салат рецепт каперсы www.recepti.biz.ua
Рецепты салатов с грибамиРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Простые рецепты вкусных закусок - новогодние рецепты закусок.
Наборы для украшения тортов: медовик торт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter