"Пальчики" зі свинини із начинкою

ДРУГІ СТРАВИ
652 "Пальчики" зі свинини із начинкою
Фото -
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Яблуко (кисле) 1 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 100 г
  • Вершки 1 скл.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець
  • Олія рослинна

М'ясо нарізати на шматочки, добре відбити із двох сторін. Посолити, поперчити.

Чорнослив (50 г) замочити в окропі хвилин на 20. Потім обсушити його і нарізати смужками.

Яблуко почистити і нарізати пластинками.

фото У кожну відбивну загорнути пластинку яблука і трохи чорносливу.

Скрутити маленькі "рулетики", перев'язати їх ниткою, щоб не розкрутилися.

Отримані "пальчики" обсмажити у сильно розігрітій олії.

"Пальчики" укласти у форму для запікання, попередньо знявши із них нитки.

Приготувати соус: змішати вершки із подрібненим чорносливом і яблуком. Залити цією сумішшю "пальчики".

Накрити кришкою і поставити у розігріту духовку хвилин на 40.

Хвилин за 10 до готовності посипати зеленню, решту часу запікати без кришки.

На гарнір можна подати картопляне пюре.

Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter