"Пальчики" зі свинини із начинкою
- Свинина 500 г
- Яблуко (кисле) 1 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 100 г
- Вершки 1 скл.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
М'ясо нарізати на шматочки, добре відбити із двох сторін. Посолити, поперчити.
Чорнослив (50 г) замочити в окропі хвилин на 20. Потім обсушити його і нарізати смужками.
Яблуко почистити і нарізати пластинками.
У кожну відбивну загорнути пластинку яблука і трохи чорносливу.
Скрутити маленькі "рулетики", перев'язати їх ниткою, щоб не розкрутилися.
Отримані "пальчики" обсмажити у сильно розігрітій олії.
"Пальчики" укласти у форму для запікання, попередньо знявши із них нитки.
Приготувати соус: змішати вершки із подрібненим чорносливом і яблуком. Залити цією сумішшю "пальчики".
Накрити кришкою і поставити у розігріту духовку хвилин на 40.
Хвилин за 10 до готовності посипати зеленню, решту часу запікати без кришки.
На гарнір можна подати картопляне пюре.
Мультиварки для выпечки: новогодний кекс рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter