—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
украинская кухня доставка
украинская кухня доставка
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
піца
Піца з шинкою і сиром
інгредієнти: Інгредієнти: 2 ст. ложки оливкової олії 250 г цибулі;2 зубчики часнику;1 дрібно порізаний червоний перець;100 г сирої шинки, порізаної смужками;100 г сиру моцарелла; Розкачайте тісто ...
1843
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
до Нового Року
Ялинки-равіолі
інгредієнти: Інгредієнти: Тісто: 3 яйця;1, 5 склянки борошна;1 пучок шпинату;Начинка: 200 г фуа гра (можна замінити курячою печінкою);тертий мускатний горіх;Соус: 300 г білих грибів;70 г вершкового ...
1584
ДЕСЕРТИ
"Краннач" (десерт зі збитих вершків з вівсяними пластівцями)
інгредієнти: Інгредієнти: вершки (не менше 33% жирності) - 150- 200 мл;вівсяні пластівці - 3 - 4 столові ложки;цукор - 2 столові ложки;малина або полуниця (заморожена) - 0, 5 склянки; Легкий і ...
2277
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
торти
Пиріг "Зебра"
інгредієнти: Інгредієнти: Для тіста: яйця - 5 шт;цукор - 2 неповних склянки (360 г);вершкове масло - 100 г;сметана - 200 г;борошно - 250 г;сода - 1 / 3 чайної ложки;розпушувач - 1 чайна ложка;какао ...
1623
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
Риба по-прованськи
інгредієнти: Інгредієнти: 1 маленька цибулина;1 зубок часнику;10 мл оливкової олії;1 маленький червоний або жовтий перець;230 г консервованих томатів нарізаних;10 г висушених різних трав;8 маслин без ...
1296
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
Майонез
інгредієнти: Інгредієнти: яєчні жовтки - 2 штуки (можна замінити жовтками перепелиних яєць) ; гірчиця (готова) - 0, 5 чайної ложки або по смаку; олія (можна суміш оливкової з соняшниковою) - 90- 150 ...
1895
ПЕРШІ СТРАВИ
Кукурудзяна каша з чорносливом
інгредієнти: Інгредієнти: 1 ст. л. кукурудзяної крупи;1 / 2 склянки води;1 / 2 склянки молока;4 шт чорносливу;1 ч. л. масла (за бажанням);1 / 2 ч. л. цукру;трохи солі; Чорнослив добре промити і ...
2213
ЕТИКЕТ
Банкети
Банкети можна проводити як вдома, так і в ресторані. Якщо ви вирішили скористатися послугами останнього, то всі ваші турботи візьмуть на себе офіціанти і метрдотелі. Ну, а в тому випадку, якщо ви ...
2648
ПОРАДИ
Як правильно спекти бісквіт
Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане ... Але таким він стає тільки в руках вмілої господині. В іншої він буде вередувати, сідати, ставати гумовим - словом, робити все, щоб тільки зіпсувати ...
41878
ПЕРШІ СТРАВИ
борщі
Борщ без картоплі
інгредієнти: Інгредієнти: буряк - 200г ;капуста - 120г ;морква - 40г ;корінь петрушки - 10г ;цибуля ріпчаста - 40г ;томат- пюре - 30г ;борошно - 10г ;сало свиняче - 20г ;сметана - 20г ;цукор - 10г ...
1929
ПЕРШІ СТРАВИ
з рибою
Борщ з минтаєм
інгредієнти: Інгредієнти: минтай(спинки) - 600г;буряк молодий - 3 - 4 шт. ;картопля - 3- 4 шт. ;морква - 1 шт. ;селера (зелень) - 1 ст. л. ;помідори - 1 - 2 шт. ;кабачки - 200г;цибуля зелена - 2 - 3 ...
1285
ПЕРШІ СТРАВИ
бульйони
Бульйон з м'ясними фрикадельками з медункою
інгредієнти: Інгредієнти: медунка - 50г;м´ясний фарш - 100г;ріпчаста цибуля - 40г;петрушка - 40г;м´ясний бульйон - 350г; У киплячий бульйон закладають нарізану ріпчасту цибулю і петрушку, ...
2674
КОНСЕРВУВАННЯ
Буряк квашений
інгредієнти: Інгредієнти: 1кг буряків;Для розсолу: на 3 літра води - 100 грам солі; Буряк нарізати кружками, товщиною 1 сантиметр і укласти рядами в банки. Залити розсолом, покласти і накрити марлею. ...
4916
САЛАТИ
з овочами
Таратута
інгредієнти: Інгредієнти: 1 буряк;1 огірок солоний;1 цибулина;хрін - 1 столова ложка;олія рослинна - 2 столових ложки;розсіл огірковий - 100 грам;відвар буряковий - 100 грам; Буряк нарізати ...
1257
Перша
<
886
887
888
889
890
891
892
893
894
895
>
Остання
Переглядаємо 12489 - 12502 із 12528