Риба по-прованськи

МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
1232 Риба по-прованськи
Риба по-прованськи
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • 1 маленька цибулина;
  • 1 зубок часнику;
  • 10 мл оливкової олії;
  • 1 маленький червоний або жовтий перець;
  • 230 г консервованих томатів нарізаних;
  • 10 г висушених різних трав;
  • 8 маслин без кісточок;
  • сіль;
  • перець;
  • 350 г свіжої пікші;
  • 1 французька булка;
  • Часникове масло;

Очистіть і наріжте цибулю тонкими скибочками. Почистіть і поріжте часник. Розріжте навпіл перець, вийнявши зерна і серцевину і поріжте мякіть на маленькі шматочки. Покладіть цибулю, часник у неглибокий жаростійкий посуд, влийте олію. Прикрийте кришкою і готуйте в режимі мікрохвильової печі протягом 1 хвилини. Додайте перець, томати і трави. Перемішайте, закрийте кришкою і готуйте в мікрохвильовій печі протягом 4-5 хвилин, поки не закипить. Розріжте рибу на маленькі шматочки, відділивши від шкіри і кісток. Залийте гарячою сумішшю. Наріжте хліб досить тонкими шматочками, щоб закрити верх посуду. Намажте на шматочки хліба Часникове масло і покладіть їх на рибу. Поставте на нижній рівень. Готуйте близько 8 хвилин при 50% і включеному грилі, поки хліб не стане золотисто-коричневого кольору.

Лазанья со шпинатом и сыром рецептлазанья со шпинатом

Рецепты в постКалендарь постов

Торт В Мультиварке Рецепты: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.

праздничные новогодние рецепты приготовления блюд

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.

http://recepti.biz.ua рецепт торта без выпечки

Рецепты для пекарни: рецепт салата с фетой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter