Риба по-прованськи
- Інгредієнти:
- 1 маленька цибулина;
- 1 зубок часнику;
- 10 мл оливкової олії;
- 1 маленький червоний або жовтий перець;
- 230 г консервованих томатів нарізаних;
- 10 г висушених різних трав;
- 8 маслин без кісточок;
- сіль;
- перець;
- 350 г свіжої пікші;
- 1 французька булка;
- Часникове масло;
Очистіть і наріжте цибулю тонкими скибочками. Почистіть і поріжте часник. Розріжте навпіл перець, вийнявши зерна і серцевину і поріжте мякіть на маленькі шматочки. Покладіть цибулю, часник у неглибокий жаростійкий посуд, влийте олію. Прикрийте кришкою і готуйте в режимі мікрохвильової печі протягом 1 хвилини. Додайте перець, томати і трави. Перемішайте, закрийте кришкою і готуйте в мікрохвильовій печі протягом 4-5 хвилин, поки не закипить. Розріжте рибу на маленькі шматочки, відділивши від шкіри і кісток. Залийте гарячою сумішшю. Наріжте хліб досить тонкими шматочками, щоб закрити верх посуду. Намажте на шматочки хліба Часникове масло і покладіть їх на рибу. Поставте на нижній рівень. Готуйте близько 8 хвилин при 50% і включеному грилі, поки хліб не стане золотисто-коричневого кольору.
Лазанья со шпинатом и сыром рецептлазанья со шпинатом
Рецепты в постКалендарь постов
Торт В Мультиварке Рецепты: праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.
праздничные новогодние рецепты приготовления блюд
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты панакоты с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати рецепти з грибами. Как приготовить летний салат.
http://recepti.biz.ua рецепт торта без выпечки
Рецепты для пекарни: рецепт салата с фетой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter