Ялинки-равіолі

РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
1584 Ялинки-равіолі
Ялинки-равіолі
інгредієнти:
  • Інгредієнти:
  • Тісто:
  • 3 яйця;
  • 1,5 склянки борошна;
  • 1 пучок шпинату;
  • Начинка:
  • 200 г фуа гра (можна замінити курячою печінкою);
  • тертий мускатний горіх;
  • Соус:
  • 300 г білих грибів;
  • 70 г вершкового масла;
  • 50 г рослинної олії;
  • 50 г білого сухого вина;
  • велика ріпчаста цибулина;
  • свіжий помідор;
  • пучок зелені петрушки та кропу;

Для соусу: гриби розріжте кожен на 2-3 частини, обсмажте в рослинному маслі, покладіть нарізану кубиками цибулю, вершкове масло, очищений від шкірки і насіння помідор, нарубану зелень, влийте вино і посоліть. Приготуйте начинку: печінку запаніруйте в борошні з додаванням щіпки солі, перцю і мускатного горіха і обсмажте в суміші оливкової та соняшникової олії. Викладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Замісіть тісто: шпинат протріть через сито, додайте борошно, яйця і вимішайте до однорідної маси. Розкачайте тісто тонким шаром (як на звичайні равіолі), виріжте з нього "ялинки" (їх повинно вийти 24). Покладіть на "ялинку" начинку, накрийте другою "ялинкою", защіпніте краю і проваріть в підсоленій воді 5 хвилин. Готові равіолі викладіть на тарілку, полийте соусом і прикрасьте зеленню.

салат кучками

Рецепты салатов с колбасой. Праздничный стол - салат цезарь рецепт.

Новогодние рецепты закусок 2017Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Украинской кухни курсовая. Супы Украинской кухни.

Кулинарный сайт рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте