Ялинки-равіолі
- Інгредієнти:
- Тісто:
- 3 яйця;
- 1,5 склянки борошна;
- 1 пучок шпинату;
- Начинка:
- 200 г фуа гра (можна замінити курячою печінкою);
- тертий мускатний горіх;
- Соус:
- 300 г білих грибів;
- 70 г вершкового масла;
- 50 г рослинної олії;
- 50 г білого сухого вина;
- велика ріпчаста цибулина;
- свіжий помідор;
- пучок зелені петрушки та кропу;
Для соусу: гриби розріжте кожен на 2-3 частини, обсмажте в рослинному маслі, покладіть нарізану кубиками цибулю, вершкове масло, очищений від шкірки і насіння помідор, нарубану зелень, влийте вино і посоліть. Приготуйте начинку: печінку запаніруйте в борошні з додаванням щіпки солі, перцю і мускатного горіха і обсмажте в суміші оливкової та соняшникової олії. Викладіть на серветку, щоб прибрати зайвий жир. Замісіть тісто: шпинат протріть через сито, додайте борошно, яйця і вимішайте до однорідної маси. Розкачайте тісто тонким шаром (як на звичайні равіолі), виріжте з нього "ялинки" (їх повинно вийти 24). Покладіть на "ялинку" начинку, накрийте другою "ялинкою", защіпніте краю і проваріть в підсоленій воді 5 хвилин. Готові равіолі викладіть на тарілку, полийте соусом і прикрасьте зеленню.
Рецепты салатов с колбасой. Праздничный стол - салат цезарь рецепт.
Новогодние рецепты закусок 2017Узнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Украинской кухни курсовая. Супы Украинской кухни.
Кулинарный сайт рецепты с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter